Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

1. interjú: A kezdet kezdete

2012.07.02. 23:58 Tévésámán

076.jpg

Eredeti cím: Year One

Bemutató éve: 2009.

Juno karaktere: Eema

Először arról beszél, mi volt az első benyomása, miután elolvasta a forgatókönyvet.

„Az első reakcióm az volt, hogy „Váó! Ebből egy baromijó film lesz!” Nagyon izgatott lettem, mert nem sok film van, ami ebben a korszakban játszódik, és… a sztorija is olyan aranyos! Nagyon édes! Zed és Oh kapcsolata tényleg imádnivaló és rögtön úgy gondoltam, ez egy fantasztikus forgatókönyv, egy marhajó forgatókönyv!” 

A Jack Blackkel való munkáról: 

„Jack Blackkel dolgozni… Eldobod tőle az agyad! Zseniális fickó, nagyon vicces, még akkor is, ha csak simán álldogáltok és beszélgettek, remek a humora és nagyon kedves is. Az első közös forgatási napunkon, tudjátok, eléggé ideges voltam, ő meg rögtön odajött és olyasmiket mondott, hogy (lefordíthatatlan szóviccet idéz tőle). Éreztette, hogy mindenki szívesen fogad… Érdekes figyelni őt; imádtam figyelni, ahogy dolgozik, az arcjátékát, a testbeszédét. Egy igazi zseni.” 

Az amerikai akcentus elsajátításáról:

„Az amerikai akcentus? Ezzel kellett beszélnem, ami kihívást jelentett számomra, és balszerencsémre az egyetlen betű, amit nehezemre esett kimondani, az épp az „o” volt és a karakterem épp „Oh”-ba lesz szerelmes. (nevet) Úgyhogy ahányszor azt kell mondanom, hogy „Oh”, pánikolni kezdek. De egyébként jó dolog volt, és mindenki elégedett volt velem, mert mindenki (itt annyira gyorsan beszél, hogy egyszerűen nem értem, mit mond) „Mondd a szöveged! Mondd a szöveged!” Nagyon király volt, hogy segítettek, hogy annyira amerikainak hangozzak, amennyire csak lehet.” 

Azért ezt az interjút választottam először, mert egyrészt éppen éjjel van és fáradt vagyok, másrészt ez a legrövidebb, így ezt tudtam a leggyorsabban lefordítani, harmadszor pedig A kezdet kezdete volt az, ahol szépségével minden férfinézőt lenyűgözött. Engem legalábbis tutira:) 

Először majd a többi youtube-os interjúja kerül sorra, aztán következnek a nyomtatott formában megjelent nyilatkozatai is. Itt pedig aki ért angolul, megnézheti az eredeti nyelvű beszélgetést:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr664625090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása