Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Sephora promóciós kampány

2012.11.22. 14:06 Tévésámán

Juno részt vett a francia Sephora divatkellékeket gyártó cég hirdetési kampányában. Most megint az van, hogy nekem személy szerint nem tetszenek a képek, amik róla készültek; de ezúttal tényleg egyik se, úgyhogy csak a legérdekesebb részleteket emelném ki a dologból. Elsőnek itt van a Juno szépség-titkait taglaló kérdőív, amit ő maga töltött ki: (Ne haragudjatok, de most nem vagyok abban a hangulatban, hogy lefordítgassam, talán majd máskor.)

beauty secrets.jpgMásodszor pedig maga a reklámfilmecske jön. Juno ezt mondja benne: "Imádom, amikor egy öltözőasztal előtt ülök és sminkelem magam. Nagyon szeretem, mert ez az a pillanat, ahol csak ücsöröghetsz, gondolkozhatsz és kicsit önmagad lehetsz. " 1.37-től van ő, meg még egyszer felbukkan egy picit az elején, mikor bemutatkozik.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr64919946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása