Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Új információmorzsák

2013.09.21. 15:43 Tévésámán

Horns portaits a skull.jpg

Írott interjút eddig még sosem fordítottam itt, de most a hivatalos oldalon találtam egy tök jó, félig-meddig életpálya-beszélgetést Junoval. A teljes cikket nem publikálom, de néhány részlet igen érdekes, ezeket szeretném veletek megosztani. 

- Juno azt mondja, egyelőre nem ismerik fel az utcán 

- Elmondása szerint "csak akkor vesztem össze komolyabban az apámmal, mikor egész álló nap rossz '80-as évekbeli electrot hallgattam, ismételt lejátszással." 

- Egykor rajongott Gary Numanért. 

- 8 évesen már Oscar Wilde-ot olvasott. 

- "Nem igazán tudtam lázadni a szüleim ellen. Talán úgy tudtam volna sokkolni őket, ha parkolóőr vagy banktisztviselő lettem volna, ez tutira kiakasztotta volna őket." 

- Két iskolai színdarabban is fellépett, ezek egyikében dinoszauruszt játszott, saját készítésű jelmezében:)

- A Horns-ban lesz egy szexjelenete Daniel Radcliffe-el. 

- Jill Soloway egyetlen találkozás után azonnal fel akarta őt kérni az Afternoon Delighthoz.

- Mind Soloway, mind a Horns-t jegyző Alexandre Aja csodálják Junot a kellemetlen szituációkhoz való elképesztő alkalmazkodó-képessége miatt. 

- Ms. Temple egyik legutóbbi filmje, a Magic Magic a Sundance Filmfesztiválon csupa pozitív kritkát kapott, a visszajelzések alapján a Sony meg is vásárolta a terjesztési jogokat, ám érthetetlen módon ezek után egyből dvdre adta ki, mozis bemutatást nem is kapott. 

Az interjút angol nyelven itt lehet elolvasni.

"Új" képgaléria a facebookos Rajongói Oldalról

Szólj hozzá!

Címkék: hírek interjú adatok

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr435527457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása