Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Bakelit - 5. rész

2016.03.14. 21:24 Tévésámán

Erről van szó! Ahogy megmondtam a korábbi írások valamelyikében, ez a sorozat úgy működik, hogy jó-rossz, jó-rossz, jó-rossz - ebben a sorrendben váltogatják egymást az epizódok. A jó kategóriába esik az 1.,3. és a mai téma, az 5.

vinyl_juno5.jpg

Ez volt az eddigi leginkább Juno-központú rész! Indul a The Nasty Bits karrierje, és az énekes ragaszkodik Jamie jelenlétéhez. (Úgy nevezte, hogy "a bögyös szőke", bár bögyösnek nem igazán mondható, de az angol kifejezés, a "the blonde with the tits" azt jelenti, hogy "a szőke, amelyiknek jó csöcsei vannak". Így már igazabb:P) Ennél fogva ott volt a tárgyaláson, a demo-felvételnél, majd végül felment az énekes Kiphez. (Ahol újfent levetkőzött.) Szóval ez a vonal nagyon tetszett, bár a találkozó az étteremben (ő az anyja lehetett?), meg az előléptetés elmarasztalása visszarántották Jamie-t (és a neki szurkoló rajongókat) a földre.

Érdekes volt a Richie és az apja közötti kapcsolat ábrázolása, a Hannibalos darabok viszont nem tetszettek, bár Olivia Wilde kitett magáért a táncolós jelenetben. A hülyegyerek persze megtarthatta az állását, viszont így még közelebb került Jamie-hez, akivel talán pár helyett riválisok lesznek... A lezáráshoz meg előrángattak egy régi, jól bevált klisét, az "ezt úgyse sejtetted, mi?" nevű népi játékot. 

Ha az eddig megfigyelt mintázat folytatódik, akkor a soron következő rész rossz lesz, de ki tudja, talán tévedek? 

A Bakelitről összességében azt tudom elmondani, hogy az elmúlt két hét tapasztalatai alapján senki sem nézi. Se itthon, se külföldön... A nyitó epizód egy forrás szerint 800 ezres nézettség alatt produkált, az 8chan /tv/ részlegén indított dedikált fórumra három epizód után 11 hozzászólás jött, ebből legalább 5 tőlem, viszont a "Szerintetek Scorsese mennyire baszta el ezúttal?" részlegbe legalább ennyi helyeslés jött, mondván bár a kritikusoknak tetszik, a közönséget hidegen hagyja. A FilmO-ra feltöltöttem az egész sorozatot, rajtam kívül senkit sem érdekel... Erre azt tudom mondani, hogy tény, az eddigi 5 adásból 2 unalmas volt, plusz az immár több évtizedes zenék a mai fiatal korosztálynak valószínűleg nem tetszenek, így őket lehetetlen bevonzani a képernyők elé. Ennél fogva sajnos valószínűleg megint tévedtem és mégsem ez lesz Juno kiugrási esélye...

Mi azért nézzük tovább, és már biztosan jön a második évad is, szóval talán idővel eléri a tőle elvárt nézettséget...

2017-es megjegyzés: A következő szériát végül lemondták, helyette ostoba "vígjáték" sorozatokat csináltak inkább. Továbbá felmerült bennem, hogy egy olyan szériában, amelyben ennyi zsidó szereplő van, minek kell még az egyébként valójában nem zsidó színészeknél is kiemelni, hogy a karaktereik ilyen családból származnak?

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr928476942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása