Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Bakelit - 6. rész

2016.03.21. 21:15 Tévésámán

Ez egy elég durva epizód volt.

A zene ezúttal háttérbe szorult, a középpontban Richie összedőlő élete állt, és az emberi kapcsolatai, amik tönkremennek. Akadt pár nagyon vicces pillanat, illetőleg Olivia Wilde-ot teljesen levetkőztették a férfinézők örömére, de a csúcspont a befejezés lett, amikor kiderült az igazság Ernstről. Az irritáló társtulajdonos pofára esése David Bowie-val elég jól esett, tetszik, hogy ez a széria gyakran osztja a pofonokat az antipatikus figuráinak!

vinyl_juno7.jpg

Juno mindössze egyetlen jelenetet kapott, amiben semmi lényeges nem történt. Fura módon viszont a következő epizód trailerje elmaradt, pedig az évadból még 5 rész hátravan. 

Ide tartozó hírek, hogy a gyakorlatilag teljesen haszontalan HBO Comedy átalakult HBO 3-má, ahol a régebbi, nagy sikerű sorozatokat ismétlik, illetve a mostani kínálatból is adnak ezt-azt, ezért a Bakelit részei is láthatóak lesznek rajta.

Azt hiszem, ezen a héten új interjút se fogunk kapni...

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr968510690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása