Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Friss képek

2016.04.22. 10:56 Tévésámán

juno-temple-newyorkmag-08.jpg

A New York akármi című lapban jelent meg nemrég néhány kép Junoról. Nagyon utálom, hogy régen, amikor még Angliában élt, nem volt elég híres, hogy magazinok címlapjára kerüljön; most, amikor meg már az, akkor csupa olyan magazin szerepelteti, amik csak az USA-ban jelennek meg. A helyi hírlapárusnál csak brit és német külföldi lapok vannak, ezért súlyos szállítási költség nélkül nem tudok hozzájutni ezekhez a Juno-tartalmú magazinokhoz.

juno-temple-newyorkmag-04.jpg

juno-temple-newyorkmag-01.jpg

A másik dolog, ami nem tetszik, hogy az arca elég különleges, de ha túl sok sminket tesznek rá és túlságosan erősen retusálják, akkor olyan, mintha nem is önmaga lenne. Az előző bejegyzésben érdemes megnézni a lila ruhás képet, kb. így néz ki alapvetően; aztán a végén ott van a kép a Rock 'n Roll Hall of Fame-ről, ahol Bobby Cannavale-val látható, már ott teljesen másképp fest. Pláne ezeken a képeken. 

juno-temple-newyorkmag-05.jpg

juno-temple-newyorkmag-06.jpg

Mindenesetre most legalább jó ruhákat adtak rá és nem aggatták tele az arcát mindenféle baromsággal...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr668654562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása