Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Két pici interjú

2016.07.20. 16:51 Tévésámán

Far From the Madding Crowd mini interjú

Az ilyen izék úgy készülnek, hogy fognak egy interjút, kivágják belőle a kérdező kérdéseit, aztán csak kis soundbite-ok maradnak, amiket utólag feliratoznak, hogy érteni lehessen, hogy az illető miről is beszél, mire válaszol éppen. Feltételezem, hogy ezek dvd-extrákként érhetőek el, mert találkoztam már hozzájuk hasonlóakkal különböző korongokon. Mivel most kérdező nincs, ezért a kulcsszavak után egyből az ő válaszai jönnek.

juno_madding_mini1.jpg

A karakterértől: Ő az, ami. Meg sem próbál másnak látszani és ezt nagyon szeretem benne. Szerintem nem sajnálja magát, mindegy, hogy éppen miként alakul a sorsa, és ez egy fontos dolog, amiről sokat beszéltünk Thomas-szal (Vinterberg, a rendező). (Fanny) sosem akarja, hogy sajnálják, hogy olyan ember látszatát keltse, aki segítségre szorul, akit el kellene látni. Ellátja ő saját magát.

Carey Mulliganről: Látva a rengeteg feljegyzését, azt, hogy mennyit gondolkodott, milyen sok időt fektetett ebbe a karakterbe, alig várom, hogy végignézhessem a teljes játékát! Azt hiszem, csodálatos lesz!

A közönségről és arról, hogy elhiszik-e, amit majd látnak: Remélem, hogy beleélik magukat abba a korszakba, elfeledkeznek az autóvezetésről, a mobiltelefonról, az emailekről… Remélem, hogy besurrannak ebbe a vidéki miliőbe, és belefeledkeznek a kapcsolatokba, amik kibontakoznak előttük. Meg itt van nekik ez a csodás nő, aki a saját kezébe veszi az életét és olyan dolgokat csinál, amiket akkoriban nem volt szokás. Remélem, hogy Fanny összetöri a szívüket. Remélem, hogy együtt járják végig az utat a férfi-karakterekkel, akik belépnek Bathsheba (a főszereplő) életébe. Bízom benne, hogy beleélik majd magukat a helyzetükbe, hiszen ezek mind erős férfi karakterek és mind valami mást hoznak (a hősnő) életébe. Az lenne a jó, ha kicsit elfeledkeznének a valódi életükről és belemerülnének ebbe a történetbe…

Tetszik, hogy egy ennyire kicsi karakter alakítóját is megkérdezték a filmről. Junonak nem ez volt az első kosztümös drámája, úgyhogy valószínűleg az utolsó részben már tapasztalatból beszél arról, hogy miért jó megnézni egy ilyen alkotást.

 

Lovelace mini interjú

A kérdezőt újfent nem hallhatjuk, érdekes viszont ezt a videót meghallgatni az előző után, mert itt még sokkal magasabb a hangja.

juno_lovelace_mini1.jpg

A forgatókönyvről beszél: Le se tudtam tenni. Nagyon gyorsan elolvastam és erőteljes hatással volt rám, mert korábban sosem hallottam Linda Lovelace-ről. Mivel Angliában nőttem fel, a ’90-es években, így Linda Lovelace nem volt része a neveltetésemnek. (Ezt poénnak szánja.) Nagyon érdekes volt a történet és mindegyik karakter olyan… életteli! Mindegyiküknek van egy saját kis világa, ami része Linda és Chuck nagyobb világának. A forgatókönyv óriási volt, aztán találkoztam a rendezőkkel, leültünk, ittunk egy teát és beszélgettünk a figurámról. Csúcs volt ez a beszélgetés Patsy-ről, erről a fiatal, szabadelvű lányról, aki Floridában nő fel, de valahogy mégis ennél több rejlik benne. És van ez a legjobb barátnője (a címszereplő), aki bekerül ebbe a világba, ami annyira távol áll (Patsy-től).  Legjobban az út tetszett, amit a karakterem bejár. Együtt indulnak, aztán Linda egy őrületes, elképesztő balkanyart csinál, (az ő figurája) meg jobbra megy, de aztán a köreik végén újra találkoznak, és ez nagyon tetszik. 

Az Amanda Seyfrieddel való munkáról: Izgi voltam, imádtam együtt dolgozni vele! Annyi energiája van, annyi minden játszódik le benne, amit nem mond ki… Nagyon kedves és nyitott, szóval nem esett nehezemre eljátszani a legjobb barátnőjét. És aztán ez az út, amit (a karaktere) bejár… Az elején együtt vagyunk, röhögcsélünk, baromkodunk, meg ilyenek; a végén meg olyan sérülékennyé, összetörtté válik. Szerintem Amanda fantasztikus lesz ebben a filmben.

Ismét egy aprócska mellékalakot alakított, és mégis adtak neki egy esélyt, hogy megszólaljon. Ez ezért jó, mert Ms. Temple azért nem szokott baromságokat beszélni, és amikor érezhető, hogy közel áll az adott film egy-egy részlete hozzá, akkor kifejezetten érdekes meghallgatni a véleményét róla. Sajnos viszont sem ebből, sem az előző kis szösszenetből nem tudhatunk meg újdonságokat, mindössze az tűnik ki, hogy ő tényleg belead mindent, még ha csupán kis epizódszerepek alakítására kap felkérést, akkor is.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr698903618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása