Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Juno meghódítja az Origot!

2017.01.04. 20:32 Tévésámán

A húgom hívta fel a figyelmemet az Origo mai főoldalára.

junorigo1.png

Az említett cikkben egy csomó sorozatból szedtek össze általuk csinosnak ítélt fiatal lányokat. Junoról az alábbiakat írják:

A moziban már viszonylag ismert volt a neve, benne volt többek között A sötét lovag: Felemelkedés-ben, a Demóná-ban, a Fekete misé-ben is, első tévés szerepét azonban csak idén kapta – más kérdés, hogy amiben megjelent, az év egyik legnagyobb bukása lett, ő alakította ugyanis a lemezcégnél dolgozó egyik csajt a Bakelit-ben. Ezzel együtt szívesen látnánk másban is, Woody Allen is számít rá jövőre tervezett filmjében.

Annak ellenére, hogy az itthoni tévéadókon sugározzák a karrierje szempontjából ezeknél sokkal nagyobb jelentőséggel bíró Gyilkos Joe-t és a Merüléseket; meg a Sin City-t, amiben jóval többet szerepel, mint a Felemelkedésben meg a Fekete misében, ezekről újfent egy betűt se szólnak... Ezen kívül az is tény, hogy 2016-ban már másodszor szerepelt a Drunk History című sorozatban is, ami viszont korántsem nevezhető bukásnak. Jó, persze, az origósok nyilván a Bakelit miatt tették fel erre a listára Junot, és azt hiszik, a jónép csak azokat a mozijait látta, amiket felsoroltak. De akkor még mindig ott a St. Trinian's 1-2, A három testőr meg a Távol a világ zajától... Érdekes egyébként, hogy Jack & Diane-beli partnernője, Riley Keough pont a következő a listán.

A cikk végén van egy szavazás, hogy kit szeretnének az olvasók a tévében látni a felsoroltak közül, itt Juno toronymagasan veri a mezőnyt:

junorigo2.png

Persze ebben nagy szerepe van a képnek, amit betettek róla:1

Végül néhány disznó, de pozitív komment, csak a poén kedvéért:

junorigo3.png

2017 ígéretesnek tűnik, ha Ms. Temple már az első héten ilyen hazai visszhangot kap:P

Szerkesztés: A szavazás miatt írtak róla egy cikket. Ez már valamiképp korrektebb, de itt is a meztelenkedésére mentek rá. Szerintem nem ezzel kellene kedvet csinálni hozzá, bár a kérdés végülis nem arról szólt, ki a legtehetségesebb vagy a legtöbbet dolgozó színésznő közülük... (Beszálltam a kommentelésbe, lássuk, mi sül ki belőle!)

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr3212097657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása