Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Juno hírek Jelzőfényben

2017.04.30. 18:52 Tévésámán

1_percent_premiere1.jpgNéhány friss információ:

- A Safelight kapott magyar címet, innentől Jelzőfénynek hívják, első bemutatója tegnap (2017.04.29.) volt, a Cinemax 2-n. Ez utóbbi elég fura, mert ami nem fér be a 3 db HBO-ba, az kerül be a Cinemaxra, a Cinemax 2 viszont általában csak azt ismétli, amit az első. Most viszont azzal, hogy a lehető legeldugottabb csatornájukra teszik ezt a premiert, elég rossz képet festenek róla. De legalább majdnem minden nap lesz jövő héten.

Utólagos szerkesztés: Kiderült, hogy a műsorpolitika az, hogy a Cinemax az HBO-ról kifutott filmeket adja, a Cinemax 2 pedig a művészfilmeket.

- Ugyanígy a Cinemaxon, csak most már a fő adón debütál ma (2017.04.30.) a Len and Company, amit itthon Egyszer Lennek hívnak mostantól. Szar dolog, hogy az ehhez hasonló remek alkotások kimaradnak az HBO programjából, mert nincs hely benne a rengeteg propaganda-szemét meg a csilli-villi látványizék közt... Mindenesetre ezt is majdnem minden nap sugározzák jövő héten.

- Woody Allen következő mozija, amelynek egyik női főszereplője Juno, megkapta a hivatalos címét, ami így hangzik: Wonder Wheel (Csodakerék). A történetről viszont még mindig semmit sem lehet tudni.

- Az Away május 15-én jelenik meg dvdn külföldön. 

- Teljesen váratlanul, gyakorlatilag a semmiből tűnt fel a pár hónappal ezelőtt még ismeretlen Pretenders című alkotás, amely már az utómunkálati fázisban jár. A történet egy szerelmi háromszögről szól, melynek tagjai egy rendező, egy színésznő és egy fotós. A fotós egy néger pasi, a rendező (valószínűleg a szereplő és a tényleges is) James "nagyon tudok videoklipet csinálni" Franco, a női főhős pedig vagy Jane Levy vagy Juno. Azt hiszem, valószínűbb, hogy az előbbi lesz az; de Juno tutira szerepelni fog így is - talán kapunk egy második Lovelace-t, ahol ő a hősnő barátnője? Elképzelhető...

Várható írások: Drunk History 4. évad 2. részének bemutatója. 

1_percent_premiere3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr10012469597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása