Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Little Birds

2012.07.07. 11:47 Tévésámán

07573486.jpg

A Dirty Girl után Juno egy hasonló karakter bőrébe bújt, ez pedig Lily, egyike a "kis madárkáknak", akik elszöknek otthonról, hogy megpróbáljanak független életet élni.

Szóval adott Lily, aki nem akar tovább úgy létezni, ahogy eddig, ezért egyedül vág neki a nagyvilágnak. Vagyis egyedül akarna menni, de barátnője, Alison (Kay Panabaker) vele tart és együtt úgy döntenek, Los Angeles-be mennek, mert ott él pár fiú, akikkel korábban megismerkedtek. Ezek után pedig a fiatalok együtt eszelnek ki egy briliáns, de veszélyes tervet, hogy pénzhez jussanak, ám közben az események kicsúsznak a kezeik közül - a veszély azonban főleg a lelküket fenyegeti...

Legalábbis valami ilyesmiről szól Elgin James filmje. Ez az első rendezése és a forgatókönyvet is ő írta, ám úgy tűnik, már a színészek kiválasztásakor biztos lóra tett. Juno mellett ott van a lányok egyik kedvence, a különös arcberendezésű Kyle Gallner, valamint Kate Bosworth és az eddig főként sorozatokban játszó Kay Panabaker, ezzel a csapattal a fiatal közönség figyelmét biztosan sikerül felkeltenie. (Most látom, hogy a mozi R besorolást kapott, hát, akkor nem tudom, mennyire igaz az előbbi megállapításom, de így máris érdekesebb egy kicsivel.)

Ahogy már eddig megszokhattuk Temple-től, ismét egy független filmről van szó, ám a tinikor témája és a már említett remekül összeválogatott szereplőgárda miatt előbb-utóbb biztosan valamelyik nagyobb cég célkeresztjébe kerül a Little Birds, így talán még hozzánk is eljut majd. De még hivatalos amerikai vetítése sem volt a fesztiválos alkalmakat kivéve, szóval erre még várhatunk egy darabig.

A wikipedián egyelőre nincsenek adatok róla, ám a filmfesztiválos vetítések alapján kritikai szempontból eddig elég jól teljesít, az imdbn jelenleg 7.5-ön áll. Engem természetesen érdekel, de csak a már említett két horror és a Killer Joe után.

Itt pedig jön egy trailer, én nem néztem meg, nehogy lelője nekem a poént:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr474634448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása