Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Friss képek

2012.07.30. 10:51 Tévésámán

tempo-truck-stop-set-02_1343637868.jpg_966x1222

Feltöltöttem pár új fotót a képtárba, ha rákattintotok, akkor a Sort By Newest beállítással egyből azok kerülnek előre.

Az itt látható kép a Truck Stop forgatásáról való, szóval több, mint biztos, hogy Juno jelenleg éppen ezen dolgozik. Friss híreim egyelőre nem nagyon vannak, csak annyi, hogy a velveten felbukkan egy rövid hír a Jack and Diane-ről, de mindössze Kyle Minouge miatt... Talán szeptember végén majd befizetek az itunes-ra és akkor megnézhetem vetítés előtt az említett horror/drámát, de ez még nem biztos, meg aztán messze is van az még. A lényeg, hogy ha erre jártok, oldalt kattintsatok a Képek-re és nézzétek meg a legújabb portrékat Junoról!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr224686204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása