Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

21. interjú: Anna Karenina (2.)

2012.09.08. 20:24 Tévésámán

KillerJoe_6341732.jpg

(A kép a Killer Joe-ból származik.) 

A nemrég fordított interjú mellé ma felbukkant még egy, így ez következik most. A videó első fél percében valóban kérdéseket tesznek fel Junonak, a fennmaradó időben viszont a mellettük álló riporternőnek adott válaszait filmezik; azt, ami az előző beszélgetést alkotja. Azért eme  pár kérdést és választ lefordítom nektek: 

J: „Hali!” 

Nagyon izgulsz? Szeretnéd már látni az Anna Kareninát? 

J: „Természetesen! Nagyon várom már.” 

A kedvenc könyveid között van? (eredetileg az Anna Karenina egy Tolsztoj-regény) 

J: „Nem. Az a helyzet, hogy be kell vallanom, csak egy részét olvastam. Megvan otthon, valamiért anno még a középiskolában olvastam, de letettem, hogy elkezdhessem A nagy Gatsby-t.” 

Remek! Azt a filmet is várod? (2013-ban mutatják majd be, főszerepben Leonardo DiCaprioval) 

J: „Igen, persze!” 

Most éppen a Maleficenten dolgozol. 

J: „Igen, csütörtökön kezdünk.” 

Ezek szerint még nem volt időd megnézni a helyszín, hogy hogy néz ki, meg ilyesmik? 

J: „Erről nem beszélhetek. Passz!” (nevet) 

Oké, elfogadom. Van egy másik dolog, amit viszont mindenképpen szeretnék megkérdezni. Most A Sötét Lovag: Felemelkedésben láthatunk Anne Hathaway-jel. Miután láttad a kész mozit, érezted-e úgy, hogy kár, hogy nem játszhatod el újra ezt a figurát, mivel ez az utolsó rész? 

J: „Hááát…. Tudod, számomra fantasztikus élmény, hogy része lehetek a szerintem valaha készült legjobb trilógiák egyikének, és hogy éppen a legutolsóban voltam benne, az igazán varázslatos volt. Ez egy olyan dolog, amit soha nem fogok elfelejteni.” 

Köszönjük szépen! 

J: „Nagyon szívesen! Örültem a lehetőségnek!” 

Innentől ugyanaz a videó, mint a 20. interjúban látható. Itt sem volt olyan sok plusz információ, de azért nem volt rossz hallani, hogy szeret olvasni is:) Szerettem volna felrakni pár új képet a képtárba is, de két napja elromlott az imageshackem... Amint megjavul, jönnek az új fotók!

Az eredeti nyelvű felvételt itt megnézhetitek:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr544763631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása