Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

2. interjú: Nylon Magazine címlapfotózás

2012.07.04. 00:11 Tévésámán

Nylon1.jpg

A divattal foglalkozó amerikai Nylon Magazine mindig az éppen sztárolt hollywoodi lányokat jelenteti meg a címlapján, különleges mellékletként pedig egy életpálya-interjút is közölnek róluk. Esetünkben nem Juno a sztárolt lány, hanem Bella Heathcote, akit vele és Zoe Kravitz-cel a 2012. májusi számhoz kaptak lencsevégre a fotósok. Egy-egy ilyen fényképezés alkalmával a modelleket meg is szólaltatják, természetesen az újság témájába vágó kérdéseket tesznek fel nekik.

„Üdv, Nylon TV! Juno Temple vagyok és ez itt a Fiatal Hollywood-fotózás!” 

„Az, hogy egyike lehetek a Hollywood-borítón szereplőknek, nagyon király, megtiszteltetés, főleg Zoe-val és Bellával, akik csodálatos fiatal nők, színésznők és emberek. Meg aztán egy csomó neonszínű cuccot viselünk, szóval érdekes is.” 

Voltak-e nagy divatbeli baklövéseid? 

„Igen, volt egy pár… Volt egy, amiről annak idején azt gondoltam, hogy tök jó, amikor egy ilyen fejpántot viseltem. Amit a hajadba kell raknod, de én a homlokomra tettem… Nem sült el valami jól.” 

Mit csinálnál, ha nem színész lennél? 

„Alsóneműket terveznék. Ez tuti. Régebben rengeteg rajzoltam, van egy csomó tervezetem, amiket meg akarok csinálni. Ez olyan, mint a divatszakma mérnökének lenni, például megtanulni, hogyan kell dróttal kimerevíteni egy melltartót. Úgy gondolom, nőnek lenni egy rendkívül erőt adó dolog, és hát tudjátok, szerencsések vagyunk, amiért azt kaptuk, amink van meg minden… És hogy képesek vagyunk mindezt viccesen, szexisen, gyönyörűen felöltöztetni, ez számomra nagyon érdekes dolog.”

/Az ekkor látható beállításokból készült képeket nem közölték le, pedig milyen jól néz ki ezzel a narancssárga kabáttal meg azzal az érdekes hajjal./ 

A hollywoodi vagy a független filmeket kedveled jobban? 

„A független filmek óriásiak, mert annyira kevés az időd rájuk és így mindent bele kell adnod, majdnem olyanok, mintha a való élet zajlana bennük összesűrítve. A nagy stúdiók filmjei pedig észveszejtőek, mert a világok, amiket a szemed előtt teremtenek, teljesen elkápráztatnak, sőt, néha egészen irreálisak. De, tudjátok, amit a legjobban szeretek bennük, az az emberekkel való találkozás, mert annyi érdekes emberrel találkozhatsz ebben az iparágban. Ők annyira kreatívak, ez a munka a szenvedélyük és olyan érdekes látni, amikor a többi ember megnézi (a végeredményt), mert végülis a mi munkánk az, hogy, bejöjjünk, (ezt nem értem), tudjuk a szövegünket, sétáljunk a díszletek közt és életre keltsük ezeket a karaktereket; de előtte belepillanthatunk ezekbe a világokba, mielőtt belépünk beléjük, és ezt imádom! Minden nap hálát adok érte!” 

„Nagyon köszönöm, hogy megnéztetek, srácok, minden jót nektek!” 

Az eredeti videó itt következik:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú adatok

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr214626987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása