Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

3. interjú: Dirty Girl

2012.07.05. 00:51 Tévésámán

Juno and flour.jpg

Bemutató éve: 2010. 

Juno karaktere: Danielle 

Ezt a soundbite-füzért valószínűleg egy dvd extráiból vágták ki, így nem hallhatjuk a kérdéseket és sajnos Juno mondatainak elejét meg végét se mindig… 

Mi a véleményed a történetről? 

„Nagyszerű! Kitűnő keveréke a komédiának és a fajsúlyos drámának és ezek a karakterek egy igazán őrült, hullámvasút-szerű utazáson vesznek részt együtt, ami felfedezésről, kalandról, érzelmekről és önmaguk megismeréséről szól. Rengeteget visszaad abból, hogy milyen érzés fiatal, tizenhat éves gyereknek lenni és hogy mit kell tenned, hogy valóban megismerd önmagad. Hogy találj egy testhezálló módot arra, hogy megismerd és megszeresd magad. Egy csodálatos barátságról szól és mindig jó érzés olyan forgatókönyvet olvasni, ami ennyire jól visszaadja egy mágikus barátság szépségét.” 

A karakteréről: 

„Tudjátok, szerintem nagyon dühös az elején, és tele van elfojtott érzésekkel, amikről senkivel sem tud beszélni. És ez hozza létre benne ezt az őrületes frusztrációt, ami olyan módon tör ki belőle, amit simán nevezhetünk önpusztítónak egy tizenhat éves lány esetében. És aztán, a legjobb dolog, ami történhet vele, hogy találkozik ezzel a Clark nevű fiúval, aki tényleg önmagáért szereti őt. Ő pedig annyira izgatott lesz ettől, hogy elindul erre az útra, ami megtanítja szeretni és felfedezni önmagát. Elindul erre a küldetésre, hogy megtalálja az apukáját.” 

Miről szól szerinted leginkább a Dirty Girl? 

„A felnőtté válásról szól, két gyerekről, akik nem ismerik önmagukat és a barátságuk kiteljesíti őket azokká a felnőttekké, akik majd lesznek. Remélem, hogy ha az emberek megnézik majd, akkor szeretni fogják ezeket a karaktereket, tudnak kötődni hozzájuk, szeretnék megismerni őket és remélem, hogy ha kijönnek a moziból, akkor úgy jönnek ki, hogy néha nevettek, néha sírtak, mert mi aztán sírtunk, és remélem boldognak érzik majd magukat.” 

Mary Steenburgenről: 

„Nagyon régóta óriási rajongója vagyok Mary Steenburgennek, a Gilbert Grape az egyik kedvenc filmem, egyszerűen imádom, úgyhogy nagyon király volt találkozni vele. Csodásan viszonyult hozzám, rengeteget segített az éneklésben (ezt itt nem értem)…”

William H. Macy-ről: 

„Bill Macy lenyűgöző. Isteni pofa és… Mindenkit annyira a szerepéhez választottak! Marhajó volt látni, ahogy szinte belevetik magukat ezekbe a szerepekbe és életre keltik őket. Annyi mindet tanulhatsz, ha olyan emberekkel dolgozol együtt, mint akik ezen a forgatáson összegyűltek. Csak ülsz ott és… nagyon érdekes, borzasztó sokat tanulhatsz és fiatal színésznőként mindent magadba szívsz (eljátssza, ahogy figyeli őket). Ezek az emberek tényleg kedvesek hozzád, mikor együtt dolgoztok és ráadásul olyanok, akikre valóban felnézel, és ők nyitnak feléd, segítenek neked, aztán továbbra is szeretnének hallani felőled. Kitűnően játszanak, nagyszerűen reagálnak rád és a kamerára, mintha együtt hoznátok létre a jelenetet, a pillanatot és ez nagyon izgalmas.” 

Ehhez a filmhez sok interjú készült, így azok is sorra kerülnek hamarosan.

Eredeti videó itt:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr34630121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása