Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

13. interjú: Dirty Girl (4.)

2012.07.14. 23:14 Tévésámán

Juno purple red.png

Dobpergés, a közönség lélegzet-visszafojtva várakozik, Tévésámán pedig ismét előhúz egy Dirty Girl-interjút a cilinderéből:D Nem akarok senkinek se az agyára menni, csak most már lassan 3 napja nem aludtam (eleget), ezért a fáradtság miatt esett a választásom erre. Meg aztán, már lassan csak olyan klipek maradnak, amikben azokról a mozikról beszél, amiket még nem láttam tőle és ezeket majd akkor szeretném megnézni, ha már túl vagyok az említett alkotásokon. 

Az alábbi interjú a Dirty Girl premierjén készült: 

(Ezt az elején nem nagyon értem, zaj is van, meg nem tudom kivenni a szavaikat sem. A lényeg, hogy arról a feltűnően kék, csillogó cipellőről beszélnek, ami Juno lábacskáin van.) 

Helló! Nagyon tetszik a cipőd, olyan (valamilyen). 

J: „Hát nem tök jó? De sokkal (feladom, fogalmam sincs mit mond), inkább (megint valami). (Ha minden igaz, akkor a színéről beszélnek.) Ugye? 

Pontosan! Pompásak! (szóljon, akinek erről a szóról egy magyar teleregény ugrik be;)) 

J: „Köszönöm! Ez Miu-Miu bébi!” (nevet, a lábbelije márkáját mondja, ez egy ágazata a Pradanak) 

Szóval mennyire vagy izgatott, hogy megoszthatod a filmet a közönséggel? 

J: „Nagyon izgatott vagyok, már éppen itt az ideje, hogy ez a „gyerek elinduljon világot látni”. Tudod, ez a történet, amit Abe (Silvia, a rendező) elmesél nekünk, annyira szép, és ő olyan egyedien láttatja a világot és… Nem tudom. Nagyon büszke vagyok rá (a filmre), és izgatott vagyok, hogy a világ elé tárhatjuk.” 

Mesélj nekünk a karakteredről! 

J: „Ő egy bátor, szabadszellemű kis petárda. (nevet) És egy őrületes utazáson megy keresztül a játékidő alatt, kezdetben nagyon félreértett, igencsak egyedül van… A többi lány a sulijában eléggé elítéli és mindenfélét suttognak róla, a fiúk pedig szexuális szolgáltatásokat várnak tőle, aztán találkozik egy kvázi őrangyallal, Clarkkal. És találkoznak és kialakul közöttük egy lenyűgöző kapocs a közös utazásuk során, együtt kivirágzanak és kibújnak a csigaházaikból, és megtanulják, hogyan legyenek büszkék önmagukra, hogy hogyan álljanak ki önmagukért és… Ez egy igazán csodálatos film a barátságról és arról, hogy sose ítéld meg a könyvet a borítója alapján!” 

Most arról beszélj, hogy hogyan képes Abe ilyen jól összepárosítani a vicces és a szívhez szóló jeleneteket! 

J: „Ez nagyon fontos, mert Abe … Tudod, van egy igen fontos mondanivalója ennek a filmnek a srácok felé, akik meg nem értettnek érzik magukat, nem képesek beilleszkedni, nagyon nehéz számukra a középsuli, meg a tinédzserkor időszaka, és… Azt hiszem jobban megérted, jobban elhiszed az egészet, ha humoros formában tálalják, hiszen ha valami rossz történik veled az életben, megpróbálsz nevetni rajta és túllépni. Szóval a kombinálása az… extrém komédiának… vannak részek, amik nagyon viccesek, meg olyanok, amik összetörik a szívedet, és ezek kombinációja teszi olyan hitelessé a sztorit. Abe az egyik leginkább szenvedélyes ember, akivel valaha együtt dolgoztam, szinte családtaggá vált számomra és nagyon büszke vagyok, amiért ma itt lehetek ezzel a filmmel.”

Nagyon köszönöm! 

J: „Én köszönöm!” 

Érezd magad nagyszerűen ma este! 

J: „Juhú! Köszi, te is!” 

Azt hiszem, nem mondott semmi olyat, amit az előző három interjúban nem hallottunk volna:D De nem baj, ezúttal is a szándék a fontos. 

Itt az eredeti videó, nézzétek meg, milyen csinos benne:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr544657156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása