Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

29. interjú: Afternoon Delight

2013.08.30. 23:27 Tévésámán

AD premier fehér6.jpg

A „hivatalos” oldalnak köszönhetően megtudtam, hogy Juno immár elérhető a twitteren, úgyhogy rögtön elkezdtem követni. Pár napja ő maga tette közzé ezt az interjút, ami most következik. A szöveg mellé az Afternoon Delight los angeles-i premierjén készült képeket választottam.

(Akik szeretnék őt követni a twitteren: @JunoViolet)

Nagyon érdekes karaktert játszol, aki körül rengeteg konfliktus történik. Mesélj róla nekünk egy kicsit! 

J: „Nekem azért volt érdekes, mert egy szabad szellemű vattacukor-lány. (nevet) Benne van ebben a világban (sztriptíztáncosnő), amit a legtöbb ember sivárnak, szomorúnak és gyötrelmesnek tart, de kibontakozik benne és élvezi, amit csinál, mert úgy érzi, hogy ezen keresztül tud szeretetet adni azoknak az embereknek, akiknek szükségük van rá. Rendkívül nyitott, abban a tekintetben, hogy hogyan él, mit akar az élettől és miként él a lehetőségeivel, nem játssza meg magát, elég gátlástalan. És Rachel (Kathryn Hahn karaktere) belecsöppen az életébe. A film elején McKenna (Juno figurája) csak teszi a dolgát és biztosan jó benne, mert magával ragadja ezt a nőt. Rachel számára az egész szinte kézzel foghatóvá válik, hiszen McKenna teljesen lenyűgözi őt a táncával és a belőle áradó őrületes energiával, és ezektől megkérdőjeleződik benne a sérülékenység,a  szexualitás, az anyaság meg még egy csomó más fogalom. De McKenna számára ez csak egy átlagos nap a munkában. Aztán következőleg találkoznak egy kávéskocsinál (coffee truck, nem tudom mi lehet ez:)) és (itt eljátssza a jelenetet, amiből nekem az jön le, hogy a táncosnő nem ismeri fel a kuncsaftot, aztán nevet). Tetszett, ahogy a kapcsolatuk innentől kezd felépülni. McKenna számára Rachel lesz az a nő, aki nem ítéli el, csak vele akar lenni, meg akarja ismerni, az élete részévé akar válni. És ez nagyon sokat jelent neki. Létrejön köztük ez a csodás barátság, de aztán… Rachel összetöri a szívét. És ettől hirtelen mégis úgy érzi, hogy elítélik, kihasználják. Csalódottá válik, durván reagál a helyzetre, mert sebezhetőnek érzi magát, és mert Rachel összetörte a szívét. De végső soron, úgy gondolom, hogy McKenna mindenkinek megtanítja, hogy őszintének kell lenni önmagukkal szemben, nyitottnak kell lenni minden helyzetben és beszélni kell a dologról. És hogy addig ne próbálj meg segíteni másokon, amíg magadon nem segítettél.” (Érdekes, hogy szó szerint az „összetörte a szívét”-kifejezést használja, mikor csak barátságról beszél.)

AD premier fehér22.jpg

Ez számára elég önpusztító is, mert éppen egy tizenkét lépéses programot csinál, ugye… (Ez gondolom vagy drog- vagy alkohol-függőség leküzdésére való.) 

J: „Igen, de ha belegondolsz, betartja a program szabályait, nem szegi meg őket, mert túlságosan szereti az új barátnőjét. Ha ezt a szabályzatot megszegné, akkor mindent romba döntene egyetlen éjszaka alatt. Szerintem így reagál arra, hogy olcsó ribancnak gondolják, pontosan azt adja nekik, amit várnak tőle.” (Valószínűleg ez a rész érthetőbb lesz, ha már láttuk a filmet.) 

A szerepre való felkészüléshez találkoztál szriptíztáncosnőkkel és prostituáltakkal? 

J: „Igen. Van egy fantasztikus nő, aki Jill Soloway-t (az író-rendezőnő) inspirálta McKenna megírásában, Antonianak hívják és megismerkedhettem vele. Egy csomó időt együtt töltöttünk, lenyűgöző személyiség.”

AD premier fehér21.jpg

Mi volt a legmeglepőbb benne számodra, mikor találkoztál vele? 

J: „Már elolvastam a forgatókönyvet, mikor megismerkedtünk, szóval nem igazán lepett meg, inkább inspirálóan hatott rám. Hihetetlenül nyitott és őszinte volt hozzám, bármit megkérdezhettem tőle. Megkértem, hogy legyen velem a forgatáson és pillanatok alatt ott termett, nagyon segítőkész volt és… Remélem, hogy ha majd látja a filmet, akkor érzi, hogy kölcsönvettem az energiájából és beépítettem a játékomba, mert tényleg nagy hatást gyakorolt rám.” 

Szerinted a hozzá hasonlóan a szexiparban dolgozóknak növeszteniük kell egy második bőrt, egy képzeletbeli páncélt? 

J: „Ez a személyiségedtől függ. Szerintem mindenki teljesen egyedi ebben a munkában, biztosan van olyan, akinek nyolc, tíz vagy tizenkét réteg új bőr kell, de van, akinek elég, ha csak felveszi a ruhát a saját bőrére. Ez a nőtől függ, és hogy miért választotta ezt a hivatást.”

AD premier fehér derpy Juno2.JPG

Tetszett, hogy a nyitó sablonkérdés után egy kényesebb témára tért rá a kérdező, itt tényleg megfigyelhető, hogy a válasz nem egy betanult, sokszor elismételt szöveg, hanem gondolkodik, aztán tényleg a saját véleményét mondja. Azt hiszem, egyre jobban érdekel ez a film! 

Más: A Lovelace-t valószínűleg nem fogom megnézni, mert Juno szerepe egészen nyúlfarknyi benne és ugyanígy futottam bele a Greenbergbe is, ami eddig a 2013-ban látott legrosszabb mozi nálam, szóval tanultam a hibámból, nem fogom elkövetni újra.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr485485526

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szenvedélyes hipnózis 2013.08.31. 02:20:52

  Reggel felébredés előtt hipnózishoz hasonló állapotban vagyunk. Az ébrenlétre jellemző a béta agyhullámok, meditációban az alfa vagy a théta hullámok állapotáig is eljuthatunk. A hipnózis egyfajta módosult tudatállapot. Ha álmodozol, vagy a kr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása