Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

31. interjú – Demóna

2014.05.30. 21:45 Tévésámán

Juno-Elle7.jpg

A jövő hét csütörtöktől vetítik majd hazánkban a Maleficentet, amit egyes helyeken már előre átkoznak, hogy megbukik, de én mindenképp megnézem majd, mert Juno benne van. Az itt látható képek a május 28-án tartott premierről valók és mutattak nekem egy jó kis interjút is, amit az elkövetkezendőkben fordítok nektek:

Juno-Elle5.jpg

(Mivel nem tudom, magyarul hogy hívják majd a filmben Ms. Temple karakterét, ezért maradok az angol nevénél.) 

J: „Thistletwit a tündér-trió tagja, akiket megbíztak azzal, hogy viseljék gondját Aurora hercegnőnek (Elle Fanning), miután megszületik. Tizenhat éven keresztül nevelik a mögöttem látható erdei házikóban. Ember-alakot kell ölteniük, hogy eltitkolják a világ elől ezt a küldetést.” 

J: „A tündérek csapatában Thistletwit a legfiatalabb, és olyan… Szerintem jobban elvan a többi tündérrel (a fairy szót használja, ami egy másfajta tündért jelöl), mint a másik kettő. Jobban érdekli a természet, szeretne virágokat szagolgatni és táncolni és sokkal szabadabb szellem, mint a társai. A másik kettő vicces módon együtt érez az idős koruk miatt. Knotgrass (Imelda Staunton) a vezetőjük, de Flittle (Lesley Manville) is vezető akar lenni, Thistletwit meg… ő csak boldog, hogy ugrándozhat körbe-körbe, táncikálhat és jól érezi magát a bőrében, de közben néha úgy viselkedik, mint egy kekeckedő tinédzser. Viszont közelebb áll Aurora hercegnőhöz, mert hasonló korúak.” 

J: „Aurora lassan felnő, és közben bajba kerül, mert rengeteg dolgot eltitkolnak előle, és Demóna távolról folyamatosan figyeli őt, mert tervei vannak vele. Szemmel tarja, ahogy Diaval (Sam Riley) is, aki szintén leskelődik utána és a tündérek ezt észre sem veszik. Van is pár elég vicces jelenet, mikor Demóna kihasználja a feledékenységüket.” 

J: (humorizáló hangsúllyal) „Remélem, a közönség tagjainak kellemes perceket szerez majd a film! Komolyra fordítva a szót, remélem, hogy érdekli őket ez az újfajta megközelítés, Demóna története, mert szerintem nagyon érdekes. Ez a karakter rendkívüli dolgokon megy keresztül, és ez reményeim szerint magával ragadja és átviszi a nézőket egy teljes másfajta világba, amit Rob (Robert Stromberg, a rendező) hozott létre. Szeretném, ha minél több emberhez eljutna, minél több generációt meg tudna szólítani, és remélem, hogy könnyre fakasztja, de meg is nevetteti az embereket.”

Juno-Elle6.jpg

Az utolsó bekezdésben már marketingszöveget mond, de a saját szavaival, amiket ott talál ki, szóval legalább nem egy betanult szöveget hallhatunk tőle. Amennyit eddig láttam, az alapján az általa játszott zöld ruhás tündér eléggé kicsiny alak a cselekményben, de tetszik, hogy érezhető, mennyire a szívéhez nőtt. Én ott leszek a moziban, mikor bemutatják és Junovel együtt remélem, hogy a közönségnek meg nekem is tetszeni fog a Maleficent!

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr606238978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása