Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Afternoon Delight

2012.08.16. 23:47 Tévésámán

Juno twelve.jpg

Jó régen nem jártam már erre, de mostanság nem sok dolog történik kedvencemmel, így nincs miről írni. Ma viszont megnéztem az imdb-adatlapját és felfedeztem egy új filmet, amiben szerepet kapott!

Az Afternoon Delightegy kétrészes mozi, így nem lennék meglepve, ha végül tvfilm lenne belőle. Drámáról van szó, a sztoriról annyit lehet tudni, hogy "Egy unatkozó háziasszony megpróbálja feldobni az életét.", szóval lesz itt szerelem, megcsalás, stb... Juno a második részben lesz benne, a szereplők közül eddig mindössze Kathryn Hahn (Tesó-tusa, Ron Burgundy, Nyughatatlan Jordan-sorozat) bukkan fel biztosan mindkét epizódban - talán ő a főszereplő?

Az író-rendező Jill Soloway, akinek a nevéhez olyan híres szériák kapcsolódnak, mint a Sírhant művek, a Tara alteregói és a Grace Klinika, eddig azonban főleg csak íróként meg producerként működött. Az első Afternoon Delight már forog, a második még előkészítés alatt áll. 

Ez a projekt azért is érdekes, mert Juno ismert arról, hogy sosem szerepel sorozatokban és tv-filmekben sem volt még eddig, így nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon ezzel a munkájával megtöri-e a hagyományt? A cselekmény alapján ez a mozgókép engem nem érdekel, Ms. Temple pedig valószínűleg úgyis csak valami mellékalak lesz - lásd: A Sötét Lovag: Felemelkedés...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr1004716659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása