Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Két rövid hír

2015.08.29. 18:28 Tévésámán

Az első: A már többször említett, Mick Jagger producerkedése és Martin Scorsese rendezése mellett készülő HBO rock 'n roll széria végre megkapta a címét, Vinylnek fogják hívni. (Vinyl = bakelit) A bejegyzés végén megnézhetitek a kedvcsináló bemutatót, amiben egy pár pillanatig Juno is látható.

A második: A már említett Black Mass magyar tükörfordításban a Fekete mise címet kapta és a Mozimánia ehavi száma szerint november 12-én lesz a hazai premierje. Mivel ez sokkal nagyobb szabású alkotás, mint a Távol a világ zajától, ezért valószínűleg az én városomban is vetítik majd!

Itt pedig jöjjön a beígért trailer:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr87743958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása