Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

17. interjú: GlobalGrind

2012.08.09. 23:25 Tévésámán

Juno1.jpg

Már elég régen nem jártam itt, de azért, mert mostanában semmi újdonság nem látott napvilágot Junoról. Most viszont jövök egy pici hírrel és egy egészen friss interjúval! 

A hír: Angol kolléganőm, a forever-a-girlcrush-on-juno.tumblr.com blog vezetője kitette az oldalára az általam beszkennelt VOX Magazin-bemutatót, ami a juno-temple.net-nek nem kellett. Ettől olyan boldog lettem:) Most majd a külföldiek is láthatják a képemet! 

Az interjú: A GlobalGrind valamiféle menőstílus-oldal, nekik nyilatkozik Juno a Little Birds-ről, A Sötét Lovag: Felemelkedésről és saját magáról is! A felvétel a múlt hónap végén készült, sajnos a háttérben barominagy zaj van, úgyhogy nem garantálom, hogy mindent értek majd… Azért vágjunk bele: 

„Sziasztok! Juno Temple vagyok és ez itt a GlobalGrind!” 

Hello srácok, Ben Lyons vagyok és most éppen az egyik kedvenc ifjú színésznőmmel, Juno Temple-lel lógok, aki a Little Birds főszereplője és az egyik legmenőbb arc mostanság. Mi az ábra, Juno? Hogy vagy? 

„Köszi, jól.” 

Ez a film, a Little Birds, most vasárnap láttam és már két éves, ugye? 

„Igen.” 

Baromijó volt! Nagyon megmaradt számomra. Milyen érzés, hogy most végre megoszthatod mindenkivel? 

„Kijutott a nagyvilágba. Tudod, éppen ideje volt már! És tök fura. Nagyon fura, hogy éppen most történik, mert a bemutatóig eltelt idő hosszabb volt, mint az egész forgatás.” 

Imádom az olyan filmeket, mint mondjuk ez, amik arról szólnak, hogyan növünk fel; az ilyesmik mindig nagy hatással vannak rám. Szerinted te is felnőttél már Hollywoodhoz? Most néztem meg az imdb-adatlapod és már 31 filmed van! 

„Azt hiszem, folyamatosan úgy érezheted, hogy valami olyanba vágsz bele, amit még sosem próbáltál… (Ezt így nehéz értelmezni, gondolom, Hollywoodra céloz ezzel vagy a filmgyártás egészére.) Emberként biztosan felnövök lassan, most szombaton leszek 23 és (itt poénkodnak, de nem értem).” 

(egy rövid részlet a trailerből)

Milyen érzés, hogy szerepel egy filmed a Sundance-en, közben azon rágódsz, hogy vajon megtalálja-e a célközönségét, aztán az meglesz és két évvel később itt vagyunk és most nyáron már vetítik is? 

„Ha valamiért tényleg nagyon sokat teszel, mondjuk megcsinálsz egy filmet és később visszakerülsz azok közé, akikkel együtt csináltad, ugyanabba a szeretetteljes légkörbe és aztán együtt megnézitek a mozit egy hatalmas közönséggel a hátatok mögött, az egy nagyon fontos pillanat.”

Azt hiszem a nagyközönség idén nyáron egy másik filmedet fogja látni, A Sötét Lovag: Felemelkedést – nem tudom, hallottatok-e már róla? Milyen volt átkerülni ebből a filmből (Little Birds), ami egy igazán odaadással és szenvedéllyel teli munka, ebbe a másikba (Batman), ami szintén szeretetteljes, de sokkal nagyobb horderejű? 

„Asszem éppen ez a lényeg, hogy olyan projektekben akarj részt venni, amik szenvedéllyel, odaadással készülnek, és őszintén szólva ez egyike a valaha volt legnagyobb rajongói táborral rendelkező dolgoknak, és ennek a harmadik felvonásában részt venni, hát, igazi megtiszteltetés volt!” 

Valami azt súgja, hogy a Batman-mozi forgatásán jobb volt az ebéd, mint a Little Birds-nél. Csak egy picit! 

„Igazából nem nagyon emlékszem egyetlen ebédre sem…” 

A Little Birds-nél nem is volt kaja, mi? (vágás) A legtöbb független filmben, ahogy ebben is, nagyon fontos a zene, a betétdalok sora; ez végülis nagy mértékben fel tud dobni egy filmet, legyen szó bármekkora költségvetésről. Milyen zenét szeretsz? 

„Nagy grunge-rajongó vagyok. Naaaagy ’90-es évekbeli grunge-rajongó.” 

Azt hiszem, figyelemmel kíséred, mi folyik a zeneiparban. 

„Igen, nagyon szeretem a Nirvanat, a Smashing Pumpkins-t, a Cranberrys-t, a No Doubtot… A Spacemen 3-t. Ismered a Spacemen 3-t?” 

New Yorki srác vagyok, aki hiphopot hallgat, fogalmam nincs, kikről beszélsz… 

„Hallgasd meg a Spacemen 3-t, mert rohadtjók!” 

Oké, én utánanézek a Spacemen 3-nek, ti srácok, pedig keressétek a Little Birds-öt most nyáron, mert nagyon király! Juno Temple, köszi, hogy itt voltál velünk! 

„Jó volt, én köszönöm!” 

Mit mondhatnék? A zenei ízlésünk nagyon különbözik, de ettől nem fogom őt kevésbé kedvelni:) Az igazi pluszinformációk most csak a végén jöttek elő, de legalább voltak, mert amit a két moziról mond, azokat már hallhattuk a korábbi interjúiban. Holnap jövök még, mert sikerült megtalálni azt a bizonyos beszélgetést vele, amit már régóta kerestem, úgyhogy pénteken várhattok egy újabb bejegyzést! 

Itt pedig szokás szerint az eredeti videót lehet megtekinteni:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú adatok

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr254704638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása