Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Újra vörösen

2021.07.18. 09:23 Tévésámán

Friss hírek:

- Jön a The Offer, egy 10 részes minisorozat, amely a Keresztapa megszületését mutatja be, a producer szemszögéből. Számos remek színészt kértek fel a szereplésre: Miles Teller (Whiplash), Paul McCrane (Romano doktor a Vészhelyzetből), Colin Hanks (Narancsvidék), Matthew Goode (Watchmen), Dan Fogler (Fanboys), Burn Gorman (Trónok Harca) és persze Junot is, aki a főhős titkárnőjét alakítja majd. Ez a hajszín a képen valószínűleg nem emiatt lehet...

- Ms. Temple újfent egy sorozatban kapott szerepet, amit megint az AppleTv csinál, ez a Mr. Corman, Joseph Gordon-Levitt projektje. A sztori egy általános iskolai tanárról szól, akinek mindennapjaiban összekeveredik a fantázia a valósággal. A bemutató alapján nem tudom, mit gondoljak róla. Juno a főhős ex-feleségét játssza.

- A Crooks című akciófilm egyelőre sehol sem tart, de elképzelhető, hogy a hajszín ennek szól. 

- A Ted Lasso, ami valamiért pillanatnyilag a világ legjobb sorozata, új évaddal jelentkezik jövő hét péntektől. Én továbbra se értem, mire van ez a nagy felhajtás, de annak örülök, hogy Juno mostanság nagy népszerűségnek örvend miatta. 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr2616630544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása