Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Frissítés 2019

2019.08.07. 09:53 Tévésámán

avenues_2017_1080p_webrip_x264-rarbg_2079.jpg

Ahogy korábban leírtam, ez az oldal azért 90% inaktív, mert immár két éve én vezetem a nemzetközi Juno-oldalt, ami igen sok időt elvesz. Miután magyar kistestvérének a látogatottsága sohasem érte el a 100/napot, meg valószínűleg nem is fogja, ezért már csak az aktuális, a tévében vagy a moziban vetített Juno-filmekről számolok be rajta itt jobboldalt.

Egy pici frissítés azért kell most, két dolog miatt. Az első, hogy bekerült a filmográfiába az Avenues, a második, hogy októberben érkezik a mozikba a Demóna 2. Sajnos Ms. Temple mindkét alkotásban csak mellékszereplő, viszont a másodikat már most nyomatják, tehát elképzelhető, hogy pénzügyileg sikeres lesz. Az előző rész végülis azért kapta a kritikusi dicséreteket, mert fantasy-be oltott feminizmus volt (a szárnyak levágása = megerőszakolás, a gonosz egy fehér férfi, Csipkerózsika nem ébred fel a herceg csókjától, stb.), ez pedig itt nyilván még erősebb lesz, meg aztán jön egy fekete tündér is. Semmi értelme ennek a mozinak, de a propaganda terjesztésére jó lesz.

Még egy hírecske: Juno újabb minisorozatban főszereplő, ez a Little Birds (van már egy ilyen című filmje), ami egy kevesebb mint 10 részes erotikus széria. Neki ez testhezálló, majd meglátjuk, milyen a végeredmény, viszont ez és az év elején befejeződött Dirty John elindították őt a sorozat-színésznői karrierjén. Vicc, hogy a számos mozgóképes főszerepe után mégis ezek miatt lesz igazán ismert...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr5514999106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása