Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: BAFTA + friss képek

2013.01.08. 13:23 Tévésámán

Voting fog her.jpg

Üdv 2013-ban a hat olvasómnak:D Szóval, mostanában jött egy rakás új kép, ráadásul az imageshackem is újból működik, így frissíthettem a képtárat sok fotóval, jobb oldalom a Képtár menüpont alatt meg tudjátok nézni.

A vörös hajú fotók tegnap (január 7-én) készültek a BAFTA/EE Rising Star-díj jelöltjeit bemutató gálán. Junot is jelölték erre a kitüntetésre, amit "olyan fiatal színészek vagy színésznők kaphatnak meg, akik kimagasló tehetséggel és ambícióval bírnak, és felkeltették a brit közönség figyelmét". A korábbi nyertesek közt van Kristen Stewart, Eva Green, Tom Hardy, valamint James McAvoy is; Juno "ellenfelei" pedig a számomra teljességgel semmitmondó nevű Elizabeth Olsen, Andrea Riseborough, Suraj Sharma plusz Alicia Vikander. (Aki ismeri őket, nyugodtan kommenteljen.)

Ez a megtiszteltetés azért nagy dolog, mert a nézők is segíthetik a jelöltek meg a győztes kiválasztását, szóval érezhető, hogy külföldön többen osztják az én véleményemet, mint itthon. (Ennek egyik kézzelfoghatóbb jele az, hogy egy általam az utóbbi időben sűrűn látogatott külföldi fórumszerűségen a világ minden tájáról származó beszélgetőpartnereim mindig elismerően nyilatkoznak róla, ha szóba kerül a neve.)

Ms. Temple így beszélt az eseményről: "Hihetetlen megtiszteltetés számomra, hogy jelölt lehetek a BAFTÁn, és az, hogy a nyertest a közönség választja ki, csak még izgalmasabbá teszi az egészet."

Erre a linkre kattintva egy rövid regisztráció után ti is szavazhattok Junora:

http://explore.ee.co.uk/bafta?WT.mc_id=OFF_EE_V_bafta&WT.tsrc=Vanity

És aki megteszi, az jutalmul megkapja a képet, ami a cikk elején látható:)

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr35005256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása