Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Maleficent

2012.07.03. 12:34 Tévésámán

A nemrégiben indult új trendnek hála a klasszikus Andersen- és Grimm-mesék új életre kelnek a mozivásznon, élőszereplős fantasy-k formájában. A sort nemrégiben a Hófehérke-feldolgozások (Hófehér és a Vadász; Tükröm, tükröm) nyitották meg, de ha belegondolunk, már korábban is születtek hasonló művek (Hófehérke: A terror meséje, Grimm, stb.).

Az elkövetkezendőkben újabb mesék érkeznek a filmszínházakba, ezek egyike lesz a Maleficent, amely a Csipkerózsikán alapszik, ám a történetet ezúttal a címszereplő gonosz karakter szemszögéből láthatjuk. A bemutatót 2014. tavaszára tervezik, ám a forgatás már elkezdődött.

A rendezéssel az elsősorban vizuális effektek létrehozásával foglalkozó Robert Stromberget bízták meg, aki már bizonyított a látványelemek terén, többek közt a Viharszigettel, A faun labirintusával és A Karib-tenger kalózai: A világ végénnel; ám rendezőként ez lesz az első próbálkozása. [Ha a Hófehér és a Vadászból indulunk ki, ahol szintén a hasonló kvalitású Rupert Sanders-re bízták a direktori feladatokat, akkor ez egyelőre semmi jót nem jelent...]

Maleficentet Angelina Jolie keli majd életre, Aurora hercegnőt (vagyis Csipkerózsikát) Elle Fanning. Az idősebb generációt Miranda Richardson (Ulla királynő) és Imelda Staunton (az egyik tündér) képviselik majd; a fiatalabb színésznemzedéket pedig Juno Temple (szintén tündérként), Sam Riley (Diaval), India Eisley (a fiatal Maleficent), Toby Regbo (a fiatal Stefan) és Sharlto Copley (Stefan, ő egy férfi egyébként). 

Nagyjából jelenleg ennyit lehet erről a moziról tudni, plusz mostanság elkezdtek keringeni a neten az első forgatási képek is. Amint felbukkan egy-két fotó Junoról, akkor azokat mindenképpen kiteszem majd.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr474625781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása