Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Jack and Diane

2012.07.04. 12:52 Tévésámán

jack-and-diane-poster-405x600.jpg

Juno korábban nem szerepelt horrorban és leszbikus karaktert sem játszott még el, így ez a mozi két dologban is első számára. Egyébként is, a szép hollywoodi színésznőket előbb-utóbb mind kiválasztják, hogy egy-egy, a saját nemükhöz vonzódó alakot keltsenek életre (pl: Natalie Portman, Christina Ricci, Charlize Theron, Eva Green, stb.), ennek a hagyománynak pedig immár ő is a részese lett. 

Ebben a moziban két fiatal lány (J.T. és Riley Keough) egymásba szeret, ám az ifjabbik (Diane, ő Juno) családja hamarosan elköltözik a városból, így közös napjaik meg vannak számlálva. Az idősebbik (Jack, R.K.) feladja a reményt és megpróbálja elüldözni a másikat, ám a szőke lány kitartóan próbálja megmenteni a kapcsolatot. És hogy mi ebben a horror? Hát az, hogy Diane-t víziók kezdik gyötörni, amelyekben vérfarkassá változik. Vajon tényleg csak látomásai vannak, vagy valóban szörnyeteg lakozik a lelkében?

Az imdb szerint romantikus horror-dráma a pontos műfaja a Jack and Diane-nek, amit először április 20-án vetítettek az USA-ban, a Tribeca Film Festivalon. Szeptember 28-tól az Egyesült Államokban elérhető lesz on-demand (vagyis tvn keresztül letölthető) formátumban, a hivatalos mozis bemutató pedig november 2-ára van kitűzve. Itthon 100%, hogy nem adják majd...

A készítőkről annyit kell tudni, hogy a független filmes Bradley Rust Gray az író, a rendező és a producer is, a mellékszereplők közt pedig ott van Kylie Minogue. Az egész mozi leginkább az ő felbukkanása miatt kapott némi hírverést, meg persze a leszbikus alaptéma miatt, ami vegyítve a horrorral méginkább izgalmasnak hangzik:)

Juno partnere (jelen esetben szó szerint), Riley Keough nem más, mint Elvis Presley unokája és Lisa Marie Presley lánya. Én eddig mindössze egy helyen találkoztam vele, a The Runaways - A rocker csajokban, ahol Dakota Fanning nővérét alakította, bár nem volt túl sok szerepe. Jelenleg az itt tárgyalt mozi mellett még egy igazán érdekes projektben vesz részt, ez pedig a Mad Max: Fury Road, a híres poszt-apokaliptikus sorozat negyedik darabja. 

Néhány plusz info: Eredetileg Juno mellé Ellen Page-et szerződtették volna (álom leosztás, ha engem kérdeztek:D). Temple elismerően nyilatkozott Keough-ról, mind a színészi, mind a csókolózási tehetségét méltatta:P Az idei évre tervezett bemutató ellenére a wikipedián még semmi nincs erről a műről.

Nem tudom, hogy vagytok vele, engem ez nagyon izgat, már csak a bevezetőben említett dupla karrierbeli mérföldkő-mivolta miatt is. Eddig egyetlen hasonló témájú moziban sem kellett csalódnom, így remélem, ez sem lesz olyan rossz, mint amit a jelenlegi imdbs pontszáma (4.7) sugall... 

Egy kis kedvcsináló a végére, az első klip a filmből (én nem néztem meg, mert félek, hogy lelő egy-két poént):

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr624627653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása