Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Lovelace

2012.07.08. 10:56 Tévésámán

lovelacesetasjt01.jpg

Elöljáróban két dolog: 1. utálom Amanda Seyfriedet, 2. ebből a filmből kizárólag botrányos képeket lehet találni, ezért egy olyat választottam, ahol a szerencsés fotósnak sikerült elkapnia egy igazi Juno-féle röhögési rohamot:D Na de térjünk rá a tárgyra!

Életrajzi drámáról van szó, talán már egyesek a címéből is rájöttek, kiről szól. Nos, Linda Lovelace a '70-es évek egyik kiemelkedő pornószínésznője volt, pár éves munkásságának kiemelkedő darabja a hírhedt Deep Throat. Linda aztán pár éves erotikus munkáját (melynek során 21 filmet forgatott) feladta és azt nyilatkozta, hogy egyébként is elsősorban a férje, Chuck Traynor kényszerítette bele az egészbe, majd a pornó-ellenes mozgalom egyik szószólója lett. Életének egy autóbaleset vetett véget, 2003-ban, mindössze 53 évesen. 

A Lovelace róla fog szólni, Seyfried alakítja majd, sötétbarna hajjal (amivel sokkal jobban néz ki, de nekem még így sem tetszik), Juno szerepét azonban érdekes módon nem nevezték meg, de a képek szerint valószínűleg Linda egyik kollegináját alakítja majd:) Mellettük olyan neves sztárok emelik még a mű színvonalát, mint James Franco, Wes Bentley, Hank Azaria, Eric Roberts és Sarah Jessica "Lófejű" Parker (akinél azért az "emeli a színvonalat" kifejezés eléggé helytelen). A rendezéssel Rob Epsteint és Jeffrey Friedmant bízták meg, akik dokumentumfilmesek; az USA-beli bemutató valószínűleg ez év végén lesz. 

Mivel Juno csak mellék-mellékalak lesz, így ez a mozi nem igazán érdekel, plusz ugye se a főhősnőt, se Ms. Szex és New Yorkot nem bírom, úgyhogy ezt majd csak akkor nézem meg, ha más már nem marad...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr714635663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása