Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: The Brass Teapot +

2012.07.09. 11:50 Tévésámán

The-Brass-Teapot.jpg

A + nem véletlenül van a címben, merthogy ebben a bejegyzésben nem csak a képen látható moziról lesz szó, ugyanis új információk láttak napvilágot, amiket egy korábbi bejegyzésbe kellene írnom, de mivel ez egészen friss, ezért a legfrissebb hírek közt a helye!

Kihirdették a Little Birds amerikai premierjét, ami augusztus 31-ére esik! Bár nem túl sok filmszínházban vetítik majd, de ez mégiscsak hivatalos bemutató, szóval onnantól kezdve 3-4 hónapon belül talán elérhető lesz itthon is! És most térjünk a lényegre:

A The Brass Teapot egy alacsony költségvetésű fantasy/thriller/vígjáték, amelynek középpontjában a Juno és Michael Angarano által játszott pár áll, akik rátalálnak egy mágikus teáskannára. Ez a csodatévő tárgy pénzt ont magából, ha a tulajdonosai önmaguknak vagy egymásnak ártanak. A kérdés pedig innentől egyszerű: mennyire fontos az anyagi jólét, meddig hajlandó a nő és a férfi elmenni a gazdagságért?

Az említett szereplők mellett láthatjuk még ebben a műben Alexis Bledelt és Alia Shawkatot, a rendező-producer pedig Ramaa Mosley, aki 2007-ben, rövidfilmként már életre keltette a történetet a forgatókönyvíró Tim Macy-vel közösen. Mosley-nak egyébiránt ez lesz az első egész estés filmje, korábban csak rövideket rendezett. 

Az imdb szerint egy azonos című képregény-sorozatból származik a sztori, azonban erről bővebb információkat nem találtam. A The Brass Teapotnak eddig egyelőre nincsen konkrét bemutatási dátuma, de elvileg ebben az évben készül el, tehát talán év végén vagy 2013 elején már mi is láthatjuk. Szerintem érdekesnek hangzik, főleg a komédia-jellege és a Juno mellett felbukkanó másik kedvelt színésznőm, Alexis Bledel miatt.

Ehhez kapcsolódó videó még egyelőre nincs, de belinkelek egy témájában nagyon is idevágó dalt, ami eddig két Juno-filmben, a St. Trinian's-ben és a Vadóckában is elhangzott:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr564637568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása