Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Small Apartments

2012.07.10. 10:13 Tévésámán

bunny slippers.jpg

Ez a film már készen van, ám a többi új Juno-mozihoz hasonlóan egyelőre ezt is csak filmfesztiválokon lehetett eddig megnézni. Úgy tűnik, Amerikában érdemes ezekre a rendezvényekre eljárni:)

A Small Apartments műfaját tekintve krimi-vígjáték, a történet szerint a főhős Franklin Franklin (Matt Lucas) egy különös szomszédokkal és furcsa eseményekkel teli házban él, ahol aztán puszta véletlenségből megöli a háziurat. Vajon mi lesz ebből?

Juno egy Simone nevű lány bőrébe bújik a moziban, aki, ahogy a képen is látszódik, igencsak színes egyéniség:D Matt Lucas-t én személy szerint eddig csak a Tim Burton-féle Alice Csodaországbanban láttam és nem igazán nyűgözött le, de végülis itt főszereplő lesz, szóval majd megmutathatja, mit tud. Mellettük még olyan neves színészeket is láthatunk, mint Dolph Lundgren, James Caan, Peter Stormare, Billy Crystal és Johnny Knoxville; a rendezői székben pedig az elsősorban videoklipeket dirigáló svéd Jonas Akerlundot találhatjuk. A sztori alapjául Chris Millis regénye szolgált, aki maga írta a forgatókönyvet is.

A költségvetés elég alacsony, mindössze 18 millió dollár, de a sok régi nagy név (és Juno:D) garancia arra, hogy biztosan érdekes lesz! Viszont mivel Temple csak mellékszereplő, így annyira nem érdekel, de amint elérhető lesz itthon, biztosan megnézem majd!

Ehhez kapcsolódó videó szintén nincs, de még egy idevágó zene sem jut eszembe róla... Na mindegy, majd legközelebb talán nagyobb szerencsénk lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr194639358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása