Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Girls' Night Out

2012.07.11. 11:21 Tévésámán

Juno shoe2.jpg

(Ide nem illő kép beillesztve.) A tegnap éjjel közölt interjúban Juno elmondta, mit tenne, ha olyan személyt kellene életre keltenie, aki valóban él/élt. Nos, ebben az évben ezt is kipróbálhatja élesben, ugyanis egyelőre ő az egyetlen biztos szereplő a Girls' Night Out című valamilyen szinten történelmi romantikus/dráma/thrillernek.

A történet középpontjában Margaret és Elisabeth hercegnők állnak (egyikük a ma is uralkodó angol királynő), akik 1945. május 8-án, az Európai Győzelem Ünnepén éjjelre kimenőt kapnak a Buckingham Palotából, az éjszaka pedig szerelmet és veszélyeket rejt számukra...

A forgatás ősszel kezdődik majd, egyelőre ezen kívül csak annyit lehet tudni, hogy a forgatókönyvet az eddig csak rövidfilmeken dolgozó Trevor De Silva írja, a rendezéssel pedig Michael Hoffmant (Szép kis nap, Szentivánéji álom) bízták meg. Az említett két Hoffman-mű garantálja, hogy romantikus történetéként megállja majd a helyét ez a film is, plusz Juno szereplése már garantál legalább egy tehetséges színészt:)

A kérdés már csak az, hogy vajon az angol királyi család hogyan reagál majd a műre? Vajon maga II. Erzsébet megnézi majd? Én Juno helyében nagyon izgulnék, ha igen:) A bemutató elvileg jövőre várható.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr564644206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása