Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Wild Side

2012.07.12. 10:42 Tévésámán

Juno Nirvana 14.jpg

(Véletlenszerűen választott kép, nem a filmhez tartozik.) Nicholas Cage neve az utóbbi évtizedben (?) egyet jelent a közepes vagy még rosszabb akciófilmekkel. A lecsúszása talán még A szellemlovassal kezdődött, amihez érthetetlen módon mégis készült egy folytatás, azóta pedig nincs megállás lefelé a lejtőn. Egyetlen kivétel ebből a pechszériából a Féktelen harag, ami szerintem igen jó lett, bár korántsem hibátlan.

Nos, ezúttal Juno is csatlakozik Nick bácsihoz egy kiadós autós üldözéssel és lövöldözéssel tömött mozi erejéig, ezt a duót pedig az őrült fő-Jackass, Johnny Knoxville egészíti ki trióvá. A történet szerint az egykori szépségkirálynő (találjátok ki, hármójuk közül melyik:D) meglép egy nagy rakás pénzzel, ami a Cage által játszott fickóé, ő pedig a lány nyomába ered és kő kövön nem marad a nyomukban!

Egyelőre más szereplőket még nem hoztak nyilvánosságra, de az már biztos, hogy az írást és a rendezést Jesse Bagetre bízták, akinek ez lesz a negyedik filmje, de korábbi munkái itthon nem ismertek. A Wild Side 2013-ra lesz kész, még csak az előkészítési fázisban jár, a költségvetése jelenleg 18 millió dollár, ami egy ilyen mozi esetében elég kevés. 

Többet egyelőre nem lehet tudni róla, engem mindenesetre már ennyi alapján is érdekel, mert azért akármennyire is bukásszagot áraszt magából Nicholas Cage, én még mindig kedvelem, ráadásként ott van mellette Juno, ők így együtt garantálják, hogy nekem tetszeni fog:)

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr624647179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása