Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Truck Stop

2012.07.13. 11:58 Tévésámán

Juno-Temple-demolitionvenom-21403642-396-594.jpg

(Ősrégi fotó, Tyler Shields műve.) Juno jövőre a sok-sok újabb munkája között a Truck Stoppal visszatér a különös tinédzser-figurák megformáláshoz, vagyis a "gyökereihez".

Ez a mozi a '70-es években játszódik, a középpontjában pedig egy furcsa barátság áll egy otthonról elszökött lány (Juno) és egy mozgáskorlátozott fiú (Evan Peters) között. A műfaj dráma, az író-rendező Tony Aloupis, aki saját cégén keresztül pénzeli is a mozit. Aloupis-nak ez a második filmje és az első rendezése.

Evan Peters-re a Ha/Verből emlékezhettek, ahol a főhős egyik idióta haverját keltette életre, a többi szereplő csupa ismeretlen ember. A bemutatás dátuma 2013, mást egyelőre nem lehet tudni erről a moziról.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr784651581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása