Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Henry

2012.07.15. 11:08 Tévésámán

Juno-Temple.jpg

(A kép nem a filmből van, ez egy jó régi Tyler Shields-fotográfia.) Egyetlen cím maradt még Juno rezüméjén (milyen szép szó:D), amiről eddig nem esett szó, ez pedig a Henry. Ezzel viszont bajban vagyok, mert a szereplőkön és a stábon kívül csak egy pontszám van róla az imdbn, a neten pedig semmiféle információt nem találtam róla.

Csak tipp, hogy egy furcsa gyermekről szól a sztori, ugyanis két főszereplő van, az egyikük Alison Eastwood (Clint Eastwood lánya), ő alakítja Laurát és szerintem Henry (Anton Starkman) az ő fia lehet. Gondolom a műfaj dráma, de ez sem bizonyos. Az összes többi szereplő mellékalak, így Juno is, aki egy bébiszittert alakít és ennél fogva talán csak egy jelenete van, de ki tudja? Rajta kívül egyébként egyetlen ismert arc sincs a szereplők közt.

Az író-rendező az elsősorban operatőrként dolgozó Michael Bernard, akinek mind a forgatókönyv-készítésben, mind a dirigálásban ez az első próbálkozása, de kameramanként sem vett részt eddig túl sok filmben. E titkokzatos alkotás már 2011-ben elkészült, vagyis minimum fél éve megvan, de sehol egy bemutatási dátum, vagy nyom arról, hogy vetítették volna. Ha viszont nem vetítették, akkor mitől kapott 6.1-et? 

Az biztos, hogy nem dvdre adták ki, csak éppen semmilyen jel sincs arra vonatkozóan, hogy ez a mű egyáltalán létezne... Engem csak az információhiányból fakadó rejtélyessége fogott meg benne, de semmi más. Plusz, ugye, feltételezhető, hogy Juno alig szerepel egy-két percet a teljes játékidő alatt, így aztán pláne nem olyan izgalmas. 

Aki bármilyen tudás birtokában van a Henry-ről, azt kérem, hogy mindenképpen ossza meg velem!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr514657520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása