Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: A Sötét Lovag: Felemelkedés

2012.07.17. 12:52 Tévésámán

Dark Knight 027.jpeg

Tegnap este Juno ott volt a new yorki A Sötét Lovag: Felemelkedés-premieren, így három képet kiválasztottam a nyilvánosságra hozott 55 közül és ezeket veletek is megosztom.

Dark Knight 004.jpeg

Jól áll neki ez a ruha és a nevetése is aranyos, de a haja olyan fura. Sokan sajnálják a Tumblrön is, hogy kisimíttatta a göndör fürtjeit, hát valahogy én is így érzek, de talán ez most csak a szerepei miatt van. (Utólagos szerkesztés: A koma, aki kitalálta neki ezt a külsőt, azt mondta, hogy azért csinálta meg így a haját, hogy más legyen, mint az összes többinél, ne legyen "göndör és nagy", mert a "fiatal Hollywood kezd lassan felnőni". Hát ez sikerült, ezzel csak az a gond, hogy a rajongói úgy szeretik őt, amilyen....)

Dark Knight 026.jpeg

Viszont figyeljétek a fülbevalóját, milyen király! És üzenem azoknak, akik szerint kék a szeme, hogy nézzék meg ezt a képet jól;)

Az imdbn egyelőre nincs változás, továbbra is csak remélni tudom, hogy szombatig frissítik az adatlapját, mert azért küldtem be a szülinapját, hogy majd kint legyen a főoldalon. De ha addig nem jön össze, akkor lemaradunk róla...

Az új Batmant hazánkban egyébként jövő hét csütörtöktől nézhetjük meg, én nagyon várom, mert ez lesz az első Juno Temple-film, amit moziban láthatok!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr584662000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása