Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Juno az imdbn

2012.07.20. 10:42 Tévésámán

New Juno.jpg

Végre! Kijavították a rossz születési dátumot, amit én küldtem be:S Szerencsére a jót is elküldtem és éppen megcsinálták a javítást, így remélem, holnap kint lesz majd Juno a főoldalon, mint szülinapos:)

Most nagyon örülök, éppen ezért megosztok veletek még egy kép-montázst is, amit a Little Birds egyik premierjén készítettek, és eddig még sosem láttam, szóval biztosan elég friss:

Juno Little Birds 4.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr714667682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása