Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

ASOS Magazin hírmorzsák

2012.09.01. 14:42 Tévésámán

Juno smiley2.gif

A "hivatalos" Juno-oldalra felkerült az ASOS Magazinban leközölt cikk beszkennelve, amiből megtudtam néhány érdekes dolgot. Pillanatnyilag még nem tartok ott, hogy a nyomtatásban megjelent interjúit fordítgassam, de majd előbb-utóbb arra is sor kerül. Addig viszont jöjjön az a pár extra információ, amivel gazdagabb lettem:

- Juno pasija Michael Angarano. akivel a The Brass Teapotban dolgozott együtt. Ő hát az a rejtélyes férfi, aki az egyik oka volt annak, hogy Ms. Temple Los Angeles-be költözött... Vajon mikor szakított Shiloh Fernandezzel?

- Gyerekként hitt a tündérek létezésében:)

- A cikk elején még minden rendben megy, nagyon cizellált szöveget olvashatunk, viszont ha lapozunk, ott már rendesen elkezd káromkodni a csaj:D Mondjuk a második oldalt már úgyis csak az olvassa el, akit érdekel.

Kár, hogy nem lehet itthon beszerezni ebből az újságból... 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek adatok

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr144745813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása