Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

20. interjú: Anna Karenina

2012.09.05. 11:44 Tévésámán

Juno+Temple+Anna+Karenina+UK+Film+Premiere+36sBf6J8DB5l.jpg

Juno megjelent a legújabb nagyszabású kosztümös dráma, a Keira Knightley nevével fémjelzett Anna Karenina díszbemutatóján Londonban.

Juno 052.jpg

Most is nagyon csinos volt és ezúttal ismét szabadjára engedték a csodás haját:)

Juno+Temple+Rose+Leslie+world+premiere+Anna+MbWJus6w8EDl.jpg Ő maga egyébként nem szerepel a filmben, de mint híres angol színésznőt, meg szokták hívni az Egyesült Királyság fővárosában tartott premierekre (pl. anno ott volt az Álomháború bemutatóján is, pedig abban sincs benne).

Juno+Temple+Rose+Leslie+world+premiere+Anna+tX5Chi_q0PQl.jpg

Az eseményen egy rövidke interjú is készült vele, ami pláne érdekes azért, mert nem szerepel ebben a filmben. További érdekesség, hogy a neve alá A Sötét Lovag: Felemelkedés van kiírva, amiben 2 percet látható, meg a Maleficent, ami még el sem készült… Ezt a videót érdemes megnézni, mert sok érdekes dologról beszél – ha pedig nem tudsz angolul, olvasd el a fordításomat:

Biztosan nagyon várod már a filmet (az Anna Kareninát, természetesen). Mire számítasz? 

J: „Lenyűgöző látványra, merthogy ez nyilvánvalóan lenyűgöző lesz. Nagyon szépnek néz ki ez a film és nagy rajongója vagyok Joe-nak (Joe Wright, ő rendezte Juno tulajdonképpeni első filmjét, a Vágy és vezeklést) és nagyon várom már, hogy részese lehessek ennek a varázslatos kalandnak.” 

Szeretnél valami hasonlót csinálni a jövőben? Egy nagy, történelmi drámában szerepelni? (Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni, mikor ott  A dicső ’39, a Vágy és vezeklés meg most készül a Girls’ Night Out? Látszik, hogy a kérdező hölgy nincs felkészülve Junoból:D) 

J: „Persze! Hogyne, nagyon szeretnék! Mindent szívesen kipróbálok (asszem ezt jelenti ez a kifejezés, de sosem hallottam még) és tök jó lenne megint ezekhez hasonló jelmezekbe bújni. Már csináltam ilyet korábban.” (Úgy érzem, mintha nagyon udvarias módon helyretenné az újságírónőt ezzel a válasszal:D Imádom!) 

Most éppen min dolgozol? 

J: „Most végeztem az Afternoon Delighttal és éppen a Maleficent forgatására érkeztem.” 

Mesélj egy picit ezekről! 

J: „Afternoon Delight… Egy fiatal sztriptíztáncosnőt alakítok, aki összebarátkozik egy nővel, aki befogadja őt a házába és… úgy mondanám, hogy nagy hatással vannak egymásra. A Maleficent alapvetően a Csipkerózsika története, de mindezt Maleficent múltján keresztül és az ő szemeivel láttatva mutatják be.(Maleficent az angol neve a Csipkerózsika gonosz királynőjének.) 

Sam Riley-val (nem értem mit mond) és Angelina Jolie-val dolgozol most együtt. Milyen érzés velük együtt forgatni? 

J: „Nem vettünk fel még semmit, egyelőre csak próbákra járok, (itt meglök valakit és elnézést kér tőle:D) de ők mind olyan kedves emberek és nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok velük. Megtiszteltetésnek érzem.” 

Milyen egy tündérmesében szerepelni és tolmácsolni azt a legújabb kor nézőinek? 

J: „Mint egy valóra vált gyerekkori álom! Viccelsz velem?! Egy tündért játszok! Két éves korom óta erre vágytam!” (nevet - Ez mennyire édes:D) 

Mit várhatunk az általad játszott tündértől? 

J: „Hogy megtudd, meg kell nézned a filmeeeet!” (megint nevet) 

A jövőben milyen terveid vannak? (azt kérdezi, mi jön a Maleficent után, csak ilyen furán) 

J: „Elolvastam néhány forgatókönyvet, amik felkeltették a figyelmemet és szívesen vennék részt bennük… Őszintén szólva azt hiszem, szeretném megmérettetni magam, szeretnék mindent kipróbálni, mindenbe belekóstolni, aztán ha valami rosszul sül el, akkor azt nem próbálom meg újból.” 

Ki az a rendező, akivel szeretnél együtt dolgozni? 

J: „Paul Thomas Anderson. (Boogie Nights, Vérző olaj) Jó lenne vele együtt dolgozni, meg szeretnék ismét Joe-val (Wright, még mindig) is forgatni…. Meg még egy csomó emberrel.” 

Örültem a beszélgetésnek, Juno! Sok szerencsét a munkához! 

J: „Köszönöm! Örültem a találkozásnak. Kellemes estét!” 

Na, ez már valami! Itt csak egy olyan szokásos szófordulatot hallhatunk tőle, amit előszeretettel mondogat („mindent ki akarok próbálni, meg akarok mérettetni magam”) és külön tetszett a pluszinfó az egyébként totál ismeretlen Afternoon Delightról, ami ennek az információmorzsának a tükrében mégiscsak érdekes lehet:) Sajnos szinte biztos vagyok benne, hogy a Jack & Diane már most megbukott, így ha a Magic Magic is befuccsol, akkor ha hihetünk neki, fel fog hagyni a horrorokkal, és ennek nem örülnék:( Utóbbi két filmhez nagy reményeket fűzök, szóval bízom benne, hogy legalább nekem tetszeni fognak. 

Itt meg lehet nézni az eredeti videót, még ha nem is érted, akkor is érdemes belenézni, mert nagyon aranyos benne:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr44756511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása