Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: M

2012.10.04. 00:37 Tévésámán

Celia dancing.gifHadd kezdjem egy kis panaszkodással... Még anno írtam, hogy tervezem a Jack & Diane megtekintését az iTunes-on, fizetnék is érte. Ma majdnem egy órát szórakoztam, mire csináltam egy francos Apple ID-t és erre mi derül ki? Az összes jó filmet kizárólag amerikai fizetési lehetőséggel bíró felhasználók nézhetik meg! (#@!/+) Nem dühítő?! Nem elég, hogy a világ többi részéhez képest hol tart az országunk, még azt is limitálják, hogy MIT VEHETEK A PÉNZEMÉRT. NEM MINDEGY, HONNAN JÖN A LÓVÉ?! Elnézést, de ez annyira felidegesített... Már tök beleéltem magam, hogy végre láthatom, erre tessék... Na mindegy. Szerencsére akad némi öröm is az ürömben, rá is térek erre!

Tudjátok, kicsoda Olivia Thrilby? Hát, ha nem, akkor nem bennetek van a hiba. A magyar nézők az Ellen Page-féle Junoban láthatták őt, mint a terhes lány legjobb barátnőjét, illetve az Író és kamuhős sorozatban vagy A legsötétebb órában. Szóval az ő adatlapján találtam meg anno ezt a filmet:

M - kaland/vígjáték/dráma: "A nagy képzelőerővel megáldott, hóbortos Max egy különös szigetre kerül, ahol felrebben a fátyol ködös múltjáról. A helyi lakosok különcségének hála hősnőnk megtudja, honnan jött és hogy mivé kell változnia a sors akarata szerint." - Jól hangzik, nem? 

Eddig úgy volt, hogy Olivia lesz Max, de most láttam meg Juno adatlapján, hogy immár ő a film főszereplője! Az író-rendező-producer David Michaels (itthon nem ismert), a további főbb szerepekben pedig Giovanni Ribisit, Jason Lee-t, Eddie Izzardot, Kieran Culkint valamint Anjelica Hustont és Alanis Morisette-et láthatjuk majd. A történetről az imdbn található idézet szerint egy újságíró azt írta: a Beetle Juice-nak, az Alíz Csodaországbannak és az Amélie csodálatos életének keveréke lesz - így csak még érdekesebbnek tűnik:) Még annyit lehet tudni róla, hogy eddigi büdzséje 20 millió dollár, tehát nem lesz túl nagy költségvetésű.

Már annak idején is tetszett az M sztorija, így viszont mindenképpen látni akarom! (Majd valamikor 2014-ben, ha jól sejtem...)

Egyéb hír, hogy Juno összes jelenetét rögzítették a Maleficenthez, hogy most éppen min dolgozik, azt nem tudom. 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr894818981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása