Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Hírek: Sundance Filmfesztivál

2012.12.15. 10:26 Tévésámán

HQ_002.jpg

A múltkor már megírtam, hogy az Afternoon Delightot beválasztották a Sundance Filmfesztiválon a versenybe, most azonban új hír, hogy az általam már nagyon várt Magic, Magic is bejutott! Ez azt jelenti, hogy Juno két munkája is vetítésre/díjazásra kerül(het) - ám, mivel róla beszélünk, ez nem is olyan nagy hír, hiszen tavaly is mind a Killer Joe, mind a Little Birds ott volt a fesztivál műsorában. 

A madárkák azt csiripelték, hogy a Jack and Diane végre elérhetővé vált, úgyhogy talán hamarosan sort kerítek rá, de az is lehet, hogy csak a februári Filmrajongó blogszületésnap alkalmával nézem meg, még nem döntöttem el. Amíg újból jelentkezem, addig is az előző mellé itt van még egy kép a Magic, Magic-ből:

HQ_003.jpg

Utólagos szerkesztés: Friss hír, hogy a leginkább Amanda Seyfried nevéhez köthető Lovelace is a Sundance-en lesz először látható, ám ebben nem biztos, hogy Juno tulajdonképpen benne van. Amennyiben viszont igen, úgy 3 filmje is szerepelni fog a fesztivál programjában!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr454966516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása