Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Happy Birthday Juno!

2013.07.21. 14:42 Tévésámán

Juno-Kay1.jpg

I wish you a Happy 24th Birthday Juno!:)

Ismét elérkezett a július 21, ami Ms. Temple szülinapja, így ezt megünneplendő, közzéteszek néhány most talált fotót és egy pici híreket. 

Jelenleg egy új projekt akad, amiben Juno feltehetőleg részt fog venni, ez pedig a Far From the Maddening Crowd, egy kosztümös szerelmi dráma, aminek főszereplője a szerintem iszonyatosan csúnya Carey Mulligan lesz. Juno szereplése még nem megerősített.

Brass Teapot Michael & Juno.jpg

Juno Bafta bundában.jpg

Juno Michael 21.jpg

junoriley.jpg

juno_2483684a.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr975417284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása