Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Far From The Madding Crowd + új képek

2013.10.25. 23:40 Tévésámán

Far from the Madding Crowd újabb.jpgJuno jelenleg éppen a Far From The Madding Crowd című kosztümös drámán dolgozik, a fenti kép a forgatáson készült róla. Ez a történet 1867-ben született, egy klasszikus darab, amit már 1915-ben filmre álmodtak, a történet lényege pedig az, hogy a hősnő (ezúttal A nagy Gatsby-vel berobbant Carey Mulligan) három teljesen különböző férfival tart fent viszony egy időben. Juno egy Fanny Robin nevű karaktert alakít, ezen kívül pedig részt vett nemrég valamiféle versmondási projektben is.

Ha itt jártok, nézzetek be a galériába, felkerült pár új kép:
http://imageshack.us/user/Husang

Ezt a vicces fotót pedig fülöp-szigeteki ismerősöm, Darren Tantoco készítette nekem:)

Juno Temple Run by darrentantoco.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr485599687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása