Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

2014

2014.01.08. 16:20 Tévésámán

AmericanHustle Juno with her family.jpg

Sziasztok!

Egy pici frissítéssel kezdem az évet. Először is, végignéztem az eddigi bejegyzéseket, és arra jutottam, hogy az általam lefordított interjúk közül három már nem elérhető. Ezek a következőek:

- Glorious '39 premiere - Ebből az összes fellelhető verzió olyan, amiben ő nincs benne.

- Killer Joe's Juno Temple Visits AOTS - Ez nem youtube-os volt, hanem egy másik oldalról linkeltem, a videó még megvan, de letiltották az országunkban...

- Cannes - Ilyet sem sikerült találnom.

Ezen kívül a számtalan Killer Joe-s videóból azt, amelyikben Gina Gershonnal együtt kérdezik, azt is levették, de ebből 3 másféle változat még fent van, úgyhogy végülis nem veszett el. Mivel azonban Gyilkos Joe-s beszélgetésekből jó pár van, így nem akarok belőlük "feleslegesen" még egyet, mert kb. mindenütt ugyanazt mondta el. 

Sajnos egy ideje Juno törölte magát a twitterről, nem tudni, miért. Tény, hogy keveset használta. Új interjúkkal egyelőre nem tudok szolgálni, talán a Horns kapcsán felkerült néhány kisebb videóból fogok majd szemezgetni, de jelenleg más dolgokkal foglalkozom, így ez az oldal mellékes lesz egy időre... Azért, ha eszembe jut, frissítem majd.

És akkor végül lássunk egy összefoglalást, mit várhatunk 2014-ben Ms. Temple-től: Az első, amit hamarosan meg fogok nézni, az az Afternoon Delight című vígjáték/dráma, amiben sztriptíztáncosnőt alakít, akit egy kertvárosi feleség befogad a családjába. Következik majd a Horns, amiben a démoni erőt kapott Daniel Radcliffe halott barátnője lesz, visszaemlékezésekben láthatjuk, majd jön a Disney újabb nagy dobása, a Maleficent (magyarul valami Démona vagy mi a címe), ahol egyike lesz a Csipkerózsikát őrző három tündérkének. Végül, de nem utolsósorban közeledik a Sin City második része, amiben csak mellékszereplő, ám a tavalyi TDKR-hez hasonlóan ez is biztosan kasszasiker lesz. Amennyit eddig láttam, az alapján a Maleficent pénzügyileg talán jól teljesít, de kritikailag biztosan bukni fog, az AD nem jut el túl sok helyre, lévén független film, ám a Horns-ban jelentős potenciál van, az talán nagy siker lehet. Majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr585747193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása