Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Zenei projekt + Maleficent trailer

2014.01.27. 17:41 Tévésámán

Shadows 1.jpg

Már tavaly napvilágot látott az első teaser trailer a Maleficentből, ami nem ígért túl sokat. Aztán jött a második is, amit a bejegyzés végén megtekinthettek, most pedig tegnap, a Grammy-gála idején látott napvilágot a harmadik, ami már igazán figyelemfelkeltő lett. Továbbra sem tudom, mit gondoljak erről a moziról. Tény, hogy Juno miatt biztosan megnézem és kedvelem Elle Fanninget is, viszont Angelina Jolie-t nem és hát emlékezhettek a Hófehér és a Vadászra, ami szintén nagyon jól nézett ki, aztán unalmas lett... Na mindegy, a lényeg az, hogy a videóban 1:31 tájékán felbukkanó három tündérből amennyire meg tudom állapítani, Juno a kék ruhás.

Shadows 2.jpg

Ezen kívül Ms. Temple-t nemrégiben felkérte egy együttes, a Native Roses, hogy szerepeljen legújabb klipjükben. A zenekar a manapság divatossá váló Kickstarter-programot vette igénybe, hogy pénzt gyűjtsenek a rövidfilm befejezéséhez. Aki nem tudná, mi az a Kickstarter, a lényege az, hogy ez egy adománygyűjtési forma, interneten keresztül adakozhatunk művészeti célokra, ha sikerül elérni az adott összeget, akkor a terv megvalósulhat. Jelenleg 4600 fontról van szó, ami több mint másfél millió Forintnak felel meg, de az egynegyede már megvan. Én majd a fizetésem után adományozok valamennyit, érdemes megnézni az oldalt egyébként, ugyanis azt írják, hogy a pénzedért kapsz valamit cserébe, és minél nagyobb az összeg, annál nagyobb ajándék jár. Akit a dolog érdekel, az kattintson erre a linkre - egyébként a képek is erről a forgatásról származnak.

Végül pedig még ez a fotó, ami a kisgyerek Junot ábrázolja, feltehetőleg a Pandaemoniumból.

little Juno.jpg

És akkor itt az ígért Maleficent vagyis magyarul Démona-trailer:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr405785299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása