Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Újabb Juno-filmek a láthatáron

2014.06.07. 16:54 Tévésámán

A FilmO nevű oldal kapcsán felkerestem az imdbn Juno adatlapját és ott ráakadtam két olyan filmre, amin dolgozik, de eddig még nem tudtam róluk, így most megosztom őket veletek. A hírek közé mellékelek néhány újabb képet a Demóna premierjéről.

Juno-Elle15.jpg

I. Len and Company

Műfaj: dráma

Bemutató várható időpontja: 2015 

Erről még egyelőre nem derült ki, hogy miről szól. Ami biztos, az a szereplők közül Juno és Rhys Ifans, akik már dolgoztak együtt a Mr. Nobody-ban, bár közös jelenetük nem volt. Az író-rendező egy bizonyos Tim Godsall, aki eddig egyetlen rövidfilmet készített. Ki tudja, hogy mit fogok erről gondolni a jövőben, de egyelőre érdektelennek tűnik.

Utólagos szerkesztés: Egy interjúban olvastam, hogy a történet szerint Ifans egy lemezproducer, Juno pedig egy drogos popsztár. Így már jóval érdekfeszítőbb az egész!

Juno-Elle10.jpg

II. Black Mass

Műfaj: akció-krimi

Bemutató várható időpontja: 2015 

Ennek az igaz történeten alapuló drámának az FBI tanúvédelmi programjának megszületése a témája, a középpontban a Bulger-testvérpárral - egyikük szenátor, a másik pedig az alvilág prominens tagja. Előbbit Benedict Cumberbatch, utóbbit Johnny Depp kelti életre, Juno csak mellékszereplő lesz. A rendező az a Scott Cooper, aki az Őrült szívet és A harag tüzét dirigálta. A sztori hidegen hagy, de a jó színészek miatt talán mégis megnézem. 

Juno-Elle12.jpg

Végül még egy fontos hír: Ms. Temple megkapta élete első tv-sorozat-szerepét, ez pedig az HBO saját gyártású, egyelőre még cím nélküli Rock 'n Roll-szériája lesz, ami egy zenei producer életén keresztül mutatja be a '70-es évek rock-szcénáját. Talán már beszámoltam erről itt egyszer, de most megteszem újra, hiszen ez ismét nagy lökést adhat Juno karrierjének és még ismertebbé teheti itthon. (Most már elértünk arra a szinte, hogy a filmes szakmával foglalkozóknak feltűnt, már csak a közönséget hiányolom.) Visszatérve ehhez a sorozathoz, tudni kell róla, hogy Martin Scorsese rendezi-pénzeli, a producer Mick Jagger, és egyetlen ismert nevet találtam a stáblistában Junon kívül, ő pedig Olivia Wilde. Mivel van HBO-m, ezért biztosan nézni fogom, ha elkészül! 

Ja és még valami: A jövő héten adja a tv az Egy botrány részleteit, Ms. Temple első moziját és az egyetlent, amit eddig még nem láttam tőle - remélhetőleg ugyanezen a héten a Maleficentet is megtekinthetem majd, ha lesz társaságom hozzá!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr536284987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása