Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Shadows

2015.02.27. 18:19 Tévésámán

Ki tudja, mikor, de elkészült a Native Roses együttes Shadows című számának klipje, amiben Juno a főszereplő a zenekar tagjai mellett.

Anno beszámoltam a készítésről és hogy lehetett pénzt adományozni a videó megvalósulásához, de aztán egy jó darabig semmi se történt, és bár az összeg összejött, totál elfelejtkeztem róla. Egy brazil ismerősöm viszont felhívta rá a figyelmemet, hogy itt van, meg lehet nézni, ezért most megosztom veletek. 

Utólag úgy érzem, túl nagy felhajtást kerítettem köré. A dal tűrhető, az énekes/billentyűs-lány helyes, az egész viszont kicsit hülyén jön ki. Mintha a Magic Magic-et másolták volna le, a Native Roses kísérti benne Junot - de ha legalább lenne valami ijesztő a külsejükben vagy ilyesmi...

Na mindegy, a lényeg, hogy van ilyen, örülök neki, csak valami jobbra számítottam.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr797225933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása