Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Fekete mise részlet

2015.11.08. 09:28 Tévésámán

Az egyik korábbi írásban már említettem, hogy a legújabb, moziban látható Juno Temple-filmben, a Fekete misében kedvencem olyan keveset szerepel, mint anno A Sötét Lovag: Felemelkedésben. Ezt most megerősíti az e havi VOX Magazin is, ám dicsérő, pozitív formában. Idézet a 2015. novemberi számból, a 41. oldalról:

"(...) Juno Temple - és ők meg is tesznek minden tőlük telhetőt, utóbbi például egyetlen jelenet, néhány mondat és két nézés segítségével tud megteremteni egy komplett figurát, egy teljes mögé képzelhető élettel.

Örülnék neki, ha az Álomgyár végre adna neki egy nagyobb filmben egy nagyobb szerepet, mert sajnos a független alkotásai, amikben elsődleges női karaktereket játszik, sosem jutnak el kis hazánkba... Továbbra is úgy érzem, hogy a Black Mass-t csak ennyi miatt nem éri meg megnézni. A kép ebből a filmből származik, a már említett fülöp-szigeteki barátomtól.

A Fekete mise november 12-étől látható Magyarországon a moziban.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr758059000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása