Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Indul a Juno Temple-hét!

2016.07.18. 11:31 Tévésámán

look_at_how_pretty_i_am.jpg

Ms. Temple ezen a héten, egészen pontosan csütörtökön tölti be 27. életévét, így ez a jeles alkalom remek apropót jelent főoldalammal, a Filmrajongóval való összefogáshoz. Most tehát indul a Juno Temple-hét, ahol az utóbbi másfél-egy évben készült alkotásait nézem végig. Az elkövetkezendőkben a Filmrajongón megjelennek majd írásaim reményeim szerint négy Juno-moziról (Távol a világ zajától, Meadowland, Fekete mise, Len and Company), itt pedig minden nap leközlök majd egy-egy újabb interjú-fordítást.

A nyitónap eseményeként vegyük számba, milyen műveket várhatunk az elkövetkezendőkben kedvenc színésznőmtől:

1. Away

Ez az érdekesnek látszó dráma egy különös barátságról szól, és Juno végre ismét főszerepet játszik benne. Partnere a hozzá hasonlóan a nagyközönség előtt főként mellékszerepeiről ismert Timothy Spall lesz. Bár a hasonló Safelight nem annyira jó, azért én bízom az Away-ben, és nagyon várom, hogy láthassam! Egyébiránt ez a listáról az egyetlen, ami már ténylegesen elkészült.

2. One Percent More Humid 

Műfaja dráma, és az imdb szerint a történet "két gyerekkori barátról szól, akik ismét találkoznak és együtt próbálnak meg feldolgozni egy akkoriban megtörtént traumát". Az író-rendező-producer egy hölgy, Liz W. Garcia, akinek legismertebb munkája a Döglött akták című sorozat. Garcia korábban ugyanebben a tripla pozícióban hozta össze Az életmentő című Kristen Bell nevével fémjelzett alkotást (5.7-et kapott...). Első ránézésre ez a fura című izé ("Egy százalékkal nedvesebb") a most nagyon trendi gonosz pedofilok, illetve a megerőszakolás témakörének körbejárásának látszik, de remélem, hogy nem lesz igazam...

happyobiotic.jpg

3. The Most Hated Woman In America

Hillary Clinton életrajza Ez szintén dráma lesz, Junot pedig elsőként említik, ám utánajárásomnak köszönhetően kiderült, hogy a főszereplő egyértelműen Melissa Leo. Ugyanis ő alakítja a címszereplőt (Amerika leggyűlöltebb nőjét), a valóságban is élt Madalyn Murray O'Hairt, az ateizmus harcosát, akit "hitéért" gyilkoltak meg. Szpojler, de ezek szerint Juno karaktere - a Szarvak után ismét - meghal majd ebben. Hát igen, Hollywood ismét életrajzi filmet csinál és megint egy olyan emberről, akire nem feltétlenül kellene büszkének lenni. Szóval Juno mellékszereplő, a történet pedig egyelőre nem hozott lázba...

4. még cím nélküli Woody Allen film

Az öreg mester a világ legjobb és legszebb színésznőit alkalmazza, ám az utóbbi néhány évben már nem sikerült egyetlen kiemelkedő alkotást sem letennie az asztalra. A műfaj ismét dráma, Ms. Temple mellett pedig Kate Winslet (a példaképe), Justin Timberlake (jobb színészként, mint énekesként) és James Belushi is felbukkan. Ez még nagyon az előkészítő fázisban van, de egy jó sztorival és Allen nevével talán sikerül a világ érdeklődését egy kicsit jobban felkelteni Juno iránt.

5. Abe

Ez is dráma, ezt is egy nő rendezi és írja. Az imdb sztori-ismertetője szerint "Abe még a lakását se képes elhagyni rocksztár-szerű képzeletbeli barátja, Logan nélkül. Ám kettejük barátsága erős megpróbáltatáson megy át, mikor Abe megismerkedik álmai asszonyával, Sydney-vel." Juno az utóbbi karaktert alakítja, tehát ő lesz a háromszög egyik csúcsa és az egyértelmű női főhős, ám ez az egész erősen emlékeztet a Ted lenyúlására, illetve bennem még A hódkóros címe merült fel. A címszereplőt alakító fiatal Finn Wittrockot a Téli mesében és a Noéban láthattuk, de leghíresebb szerepei valószínűleg az American Horror Story sorozatban voltak, itt többféle karaktert alakított. Nekem nem ismerős, de szerintem eléggé hasonlít a Hemsworth-fiúkra. 

Az egyik író(nő?) neve Mischa Ayoub, eddigi egyetlen munkája a Double Negative, aminek főszereplője is volt, de ez 2012-es bemutatója ellenére még most sem kapta meg az imdbn a pontszám létrejöttéhez szükséges minimum 5 szavazatot. A másik író és a rendező Sarah Spillane már sok téren kipróbálta magát, talán legismertebb alkotása éppen egy Christina Ricci-mozi, a számomra ismeretlen Around the Block (5.3, valószínűleg annyi köze van Riccihez, mint Maisie Williams-nek az Up On The Roofhoz...). Valljuk be, az Abe ötlete nem újdonság, de ha Logan szerepére találnak egy jó színészt, akkor ebből még lehet valami. 

A nap további részében valószínűleg egy újabb Bakelit-interjút fogok lefordítani, azonban ezúttal egy videó formátumút. 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr648897918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása