Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Woody Allen új filmje, benne Juno!

2016.10.03. 19:07 Tévésámán

Allen bácsi minden évben kijön valami új mozival, amit általában sosem nézek meg, pedig bírom a humorát és azt, hogy mindig jó érzékkel választja ki az éppen fellelhető legszebb, tehetséges fiatal színésznőket a főbb szerepekre; mégis úgy érzem, mintha már csak önmagának gyártaná ezeket a régmúltban játszódó romantikus alkotásokat. Hamarosan jön például a Café Society, amiben Kristen Stewart a főszereplő, és már emiatt is azt mondják, hogy "ejj, ez a Kristen de jó színésznő lett, ki emlékszik már az Alkonyatra?". 

hehe.jpg

Na, szóval, pár napja éjjel beugrott, hogy ez most tényleg Juno nagy kiugrása lehet, hiszen Woody Allen filmjeit mindig megnézik az emberek és a kritikusok, és ha jól sejtem, most valamivel nagyobb szerep jut majd neki, mint a korábbi nagy hollywoodi alkotásokban, amikbe beválogatták - legalábbis remélem. Annyiban mindenképpen jó neki, hogy együtt játszhat Kate Winslettel, aki az egyik példaképe - anno a VOX Magazin azt írta a Gyilkos Joe idején, hogy Juno lesz az új Kate Winslet... Még ha mellékes alakot kelt életre, akkor is ez és az Away biztosan jó ugródeszka számára egy esetleges nagyobb mozi központi alakításához; illetve újabb remek, színvonalas független filmekhez, mint amilyen a Len and Company volt legutóbb. 

juno_smiley5.jpg

De miről is van szó konkrétan? Nos, úgy tűnik a híres rendező fokozatosan halad előre a történelemben, a két évvel ezelőtti Emma Stone-os munkája az 1920-as években játszódott, a Café Society a '30-asokban, ez a most még cím nélküli darab pedig az '50-es évtizedben. Ezen felül csak annyi bizonyos, hogy a helyszín Coney Island, ami New York városának része és híres a strandjairól meg a vidámparkjairól. Ugyanakkor van egy olyan érzésem, hogy lesz benne valami olyasmi, mint a Saoirse Ronan-féle Brooklynban, a betelepülésről... Majd meglátjuk. 

beach_juno.jpg

A forgatás jelenleg is folyik, a férfi főszereplő Justin Timberlake (színésznek jobb, mint énekesnek), a női a már említett Winslet, mellettük felbukkan még James Belushi (aki úgy tűnik, Jim Belushira változtatta a nevét?) és a Bakelitben Junoval együtt játszó Max Casella (ő volt Julie, Ms. Temple karakterének közvetlen főnöke). Allen az író meg a rendező, a projekt elvileg 25 millió dolláros költségvetéssel készül. 

what_the_fuck_man5.jpg

Egyelőre a képeket látva annyit tudok mondani, hogy Juno megint nagyon csinos és vonzó, ahogy szinte mindig. Mivel a történetről semmi se szivárgott még ki és az utóbbi évek hasonló alkotásai mellett simán elmentem, így ehhez se fűzök nagy reményeket, pláne mivel Kate Winslet sose volt szimpatikus számomra. Ettől függetlenül, ha nem előbb, de 2018 júliusában biztosan megnézem majd ezt, de egyelőre még mindig jobban izgat az Away.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr1911764083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása