Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Pandaemonium - Juno első filmje!

2017.08.13. 11:04 Tévésámán

Nagy büszkeséggel jelenthetem be, hogy tegnapelőtt publikáltam a kritikát Juno legelső filmjéről, a rendkívül ritka Pandaemoniumról. Ezt az alkotást kizárólag dvdn vagy videokazettán lehet elérni, én magam egy ausztrál barátom segítségével jutottam hozzá, dvdn. 

Ez egy kitűnő dráma, nagyszerű színészi játékkal, mely két híres angol költő, Samuel Taylor Coleridge és William Wordsworth félig igaz, félig fiktív barátságát/vetélkedését mutatja be. Érdekesség, hogy a rendező Juno apja, Julien Temple volt, és a lánya mellett az egyik fiát, Leot is szerepeltette. A Temple-gyerekek a történet szerint testvérpárt játszanak, szövegük nincs. Egyébként Julien egy korábbi rendezésébe már beletette legidősebb gyermekét, de abból (Vigo - Egy szenvedélyes élet) végül kivágták a jelenetét. 

31_lrnfdjv.jpg

Tegnap óta a nemzetközi oldalon a filmből készített állókép-gyűjtemény is elérhető. 

Innentől fogva már csupán egyetlen alkotás hiányzik Juno filmográfiájából, a Bastard című rövidfilm, melyet Kirsten Dunst dirigált. Aki esetleg látta vagy tudja, hol lehet beszerezni, kommenteljen!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr1312742954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása