Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Port.hu: Az oldal, ahol nem értékelik Junot?

2020.07.05. 09:42 Tévésámán

Amióta másik oldalamon A héten a tvben-listát összerakom, mindig kellett valamilyen forrás, amiből dolgozhattam. Eredetileg a Fejér Megyei Hírlap tv-műsor-mellékletét használtam, aztán, mikor az megszűnt, átnyergeltem a port.hura. (Volt még egy rövid kitérő valami másik oldallal, aminek már a nevére se emlékszem, csak arra, hogy nehezen navigálható és tele van reklámokkal.) 

A port finoman szólva is hiányos. Azt csinálják, hogy valaki valahol ír két mondatot (vagy huszonötöt) egy filmről, azt bemásolják, a tartalmát nem ellenőrzik, aztán az imdb-ről az első öt-tíz nevet kimásolják, hozzátesznek egy linket, pár semmitmondó képet és kész. A felhasználók sokszor maguk írják be, miről szól az adott alkotás, aztán van úgy, hogy ez kerül bele a hivatalos adatlapba. A moderátorok még a civilizált formában írt kritikákat se kímélik, amennyiben azok a liberális "értékeket" merik kifogásolni (lásd: homoszexualitás); a felhasználók egy része pedig vaktában pontoz anélkül, hogy legalább két szót odaböfögne a komment-szekcióba arról, miért is adott mondjuk 10/10-et a The Most Hated Woman In America című förmedvényre. 

Juno Temple-nek van port.hus adatlapja, ahol a legfrissebb fotói is 2010 körüliek, a filmográfiájából pedig a mai napig hiányzik az Egy botrány részletei, a St. Trinian's, a Vágy és vezeklés, A kezdet kezdete, A Sötét Lovag: Felemelkedés, a Greenberg és a Sin City: Ölni tudnál érte. Mindez azért vicces, mert az itthon be nem mutatott Lost Transmissions, Dirty John, The Most Hated Women In America és Small Apartments benne van, illetve a még el sem készült Crooks is. 

juno_port1.png

A mai napon valamiért azt tapasztaltam, hogy az eddigi képeit letörölték és egyetlen olyan fotó maradt róla, ami a Gyilkos Joe-ból való, ám alig látszik rajta az arca. Kíváncsi vagyok, ennek mi az oka? Ezen kívül érdekes végignézni, hogy az adatlapján szereplő művek hány pontot kaptak a magyaroktól:

Demóna: A sötétség úrnője 6.7
Lost Transmissions 7.0 (én adtam)
Tébolyult 6.6
Színlelők 2.2
Aljas John 9.0 (én adtam)
Az óriáskerék 6.9
The Most Hated Woman in America 10
Bakelit 8.1
Távol a világ zajától 8.2
Jelzőfény 7.0
Fekete mise 7.2
Egyszer Len 4.8
Meadowland 5.5
Demóna 7.6
Szarvak 6.8
Rémálom-sziget 3.8
Délután is jó! 5.3
Lovelace 7.2
Dollár, kanna, szerelem 7.2
Small Apartments 2.0
Kismadarak 7.9
Gyilkos Joe 6.3
A három testőr 6.5
Nagy badabumm 4.9
Dirty Girl 9.0 (én adtam)
St. Trinians - A Fritton arany legendája 6.1
Mr. Nobody 8.7
Merülések 8.1
A Dicső 39 7.0
Vadócka 8.3
A másik Boleyn lány 8.6
A zölddel jelöltekkel nagyjából egyetértek, a kékeket feljebb, a vörösöket lejjebb húznám. 
Szóval az a kérdés, hogy hagyjam-e ezt így, vagy írjak nekik a pótlásról? Még eldöntöm...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr4915982550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása