Juno Temple Rajongói Oldal

Az első magyar Juno Temple rajongói oldal! A Minden ami Juno menüpont alatt minden fontos dolgot megtudhattok róla, az Interjúkban vele készült eredeti nyelvű, általam magyarra fordított beszélgetéseket olvashattok, a Hírek-rovatban pedig a vele történő, éppen leginkább aktuális eseményekről tájékozódhattok. Angol nyelvű anyaoldal: junotemple.us

Juno a tvben/moziban

Rovatok

Tévésámán többi oldala

Friss topikok

Juno a címlapon, hírek

2021.03.21. 08:56 Tévésámán

"Megkésve bár, de törve nem", itt egy rövid beszámoló arról, hogy a legutóbb általam látott Juno-rövidfilmről, a Bastardről készített elemzésem kikerült a blog.hu címoldalára. Sajnos ameddig kint volt, addig elfelejtettem, hogy meg kellene emlékezni róla, mostanra meg már a címlap frissült és mások vették át a helyét. Azért az emailt, amiben megerősítik az eseményt, be tudom mutatni (Painttel vágtam ki, azért ilyen ronda, de a lényeg látható):

cimlap.jpg

Ez a "film" egyébként egy érdekes, de nyilvánvalóan direkt provokáló ötlet felületes megoldásaként született, szóval annak ellenére, hogy kb. 10 éve meg akartam nézni, nagy csalódást okozott. Ellentétben az elsőre taszítónak tűnő Palmerrel, ami egész jó, csak mégsem kiemelkedő. Közben a Ted Lasso, Juno legutóbbi sorozata három Critics' Choice Awardot is bezsebelt, de egyiket se Ms. Temple kapta, pedig a Twittert olvasgatva szó szerint mindenki odavan az alakításáért. Elvileg mostanság készül a második évad, meglátjuk, milyen lesz. Lassan befejeződnek a munkálatok a Crooks-on is, amiről egyelőre még nincs pontos elképzelésem - benne van a lehetőség, hogy jó legyen, csak nyilvánvalóan el fogják barmolni, mert most az a divat, hogy rossz filmeket csináljunk...

Végül egy kellemes hír: Bármi is történt Junoval 2020-ban, kilábalt belőle, most ismét a régi önmagára hasonlít. Tudom róla, hogy a magánéletéről alig beszél, csak mégis valakinek rá kellett volna kérdeznie, mégis mi történt? Szóval most már újra jól néz ki:

palmer_juno_temple_interview_2021_1080p_0010.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://junotemple.blog.hu/api/trackback/id/tr216472290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása